Ahoj, dcera (6m) spi od 19h (vypije 180ml UM) cca do 5-6h (zase si da 180ml UM) bez buzeni na jidlo... to je super, ale budi se klidne co hodinu na dudlik. Zaknuci, dam ji dudlik a spi dal. Kdyz mi to trva prilis dlouho (treba nez ho najdu :D) tak se rozbreci a chvili pak trva nez usne, takze jsem zkousela, jestli ji to treba neprejde a nebude spat bez dudu. Ale bohuzel. Dudlik ma vylozene na usnuti, pak ho vyplivne. Pres den v bdelem stavu ji vubec nezajima. Tak me zajima jestli se to da nejak.. eliminovat? Dudlik ji sice vetsinou nacpu v polospanku a spim dal, ale i tak to neni moc kvalitni spanek, kdyz jsem 10x vzhuru :D A ano, vim, ze si asi muzu piskat, ze mi vlastne spi krasne.. ale je to takova drobnost, ktera by mohla jit omezit, ne? Mate zkusenost?
@slecnami tady mam problem s vydudlanyma bibs :D ma dva a jine nechce. i kdyz neustale zkousim. ma pyzamko s takovyma tema tapkama pres ruce, kdyz ji je uvolnim tak na sebe furt saha a budi se vic. zkousela jsem ji je oddelat a obsypat ji dudlikama ale bylo to spis horsi a ja pak navic lovila ty jeji oblibene mezi milionem jinych 😂
Nas ma pres rok a taky se budi hlavne na dudlik. Mam v pohotovosti primo u sve hlavy hned 3 a vsechny jsou svitici ve tme. Takze kdyz mu vypadne ten jeho a ja ho vidim, hned mu ho dam a spi. Pokud ho hned nenajdu, dam svuj zalozni. 😁
Nekdy si ho najde sam, nekdy ma jeden v puse a pak v kazde ruce jeden. Je to docela sranda. 😂
Jak to eliminovat asi neporadim, snad jen, ze vydrzet. Starsi to delala taky, akorat ta misto dudlika mela prso, takze hodne rychle presidlila ke mne do velke postele. 😀
Dát oblíbený dudlík na klips a naučit ji spát s volnýma ručkama, aby si ho mohla dát sama do pusy.
Až bude starší, bude si dudlíky dávat do pusinky sama, naše zkušenost. Proto máme v posteli +- deset dudlíků a buď si po něm ve spánku sáhne sama, nebo nějaký vyhmátnu já 😉