Časté noční buzení na dudlík. Dá se to nějak omezit?

6. únor 2023

Ahoj, dcera (6m) spi od 19h (vypije 180ml UM) cca do 5-6h (zase si da 180ml UM) bez buzeni na jidlo... to je super, ale budi se klidne co hodinu na dudlik. Zaknuci, dam ji dudlik a spi dal. Kdyz mi to trva prilis dlouho (treba nez ho najdu :D) tak se rozbreci a chvili pak trva nez usne, takze jsem zkousela, jestli ji to treba neprejde a nebude spat bez dudu. Ale bohuzel. Dudlik ma vylozene na usnuti, pak ho vyplivne. Pres den v bdelem stavu ji vubec nezajima. Tak me zajima jestli se to da nejak.. eliminovat? Dudlik ji sice vetsinou nacpu v polospanku a spim dal, ale i tak to neni moc kvalitni spanek, kdyz jsem 10x vzhuru :D A ano, vim, ze si asi muzu piskat, ze mi vlastne spi krasne.. ale je to takova drobnost, ktera by mohla jit omezit, ne? Mate zkusenost?

slecnami
6. únor 2023

Až bude starší, bude si dudlíky dávat do pusinky sama, naše zkušenost. Proto máme v posteli +- deset dudlíků a buď si po něm ve spánku sáhne sama, nebo nějaký vyhmátnu já 😉

autor
6. únor 2023

@slecnami tady mam problem s vydudlanyma bibs :D ma dva a jine nechce. i kdyz neustale zkousim. ma pyzamko s takovyma tema tapkama pres ruce, kdyz ji je uvolnim tak na sebe furt saha a budi se vic. zkousela jsem ji je oddelat a obsypat ji dudlikama ale bylo to spis horsi a ja pak navic lovila ty jeji oblibene mezi milionem jinych 😂

makovice88
6. únor 2023

Nas ma pres rok a taky se budi hlavne na dudlik. Mam v pohotovosti primo u sve hlavy hned 3 a vsechny jsou svitici ve tme. Takze kdyz mu vypadne ten jeho a ja ho vidim, hned mu ho dam a spi. Pokud ho hned nenajdu, dam svuj zalozni. 😁
Nekdy si ho najde sam, nekdy ma jeden v puse a pak v kazde ruce jeden. Je to docela sranda. 😂
Jak to eliminovat asi neporadim, snad jen, ze vydrzet. Starsi to delala taky, akorat ta misto dudlika mela prso, takze hodne rychle presidlila ke mne do velke postele. 😀

petulkadodo
6. únor 2023

Dát oblíbený dudlík na klips a naučit ji spát s volnýma ručkama, aby si ho mohla dát sama do pusy.