Časté buzení 8měsíční dcery

cleer00
28. čer 2019

Dobrý den, chtěla bych se se zeptat čím to může být...
Dcera 8m večer usíná u kojení kolem 19h kolem 22 až 23 h se budí chce zase nakojit a pak se budí cca v 1 a nakonec od 3 h raní snad co 20 min., ale to se jen vzteká, pofňukává, zadudle prso pak zas začne kňourat a to je co 20 minut až do 6 hodiny raní kdy už oficiálně vstává. Tohle trvá snad už 2 měsíce. Napadly mě zdá ji neroste třeba zub. Hlad tak často nemůže mít si myslim

marketa3001
28. čer 2019

Máme to podobně, syn má 8 měsíců a poslední měsíc platí téměř Váš popis. Včera se nám pořezal první zub, takže to přikládám tomu. Od 3 do 5 kdy malý vstává se vyspim minimálně, snad to brzy odezní..

kata267
28. čer 2019

Moje mala to taky dela a to uz je ji rok a pul...

kuliseks
28. čer 2019

@cleer00 je zavisla na kojeni.. 😉 odbourejte uspáváni u kojení a přestane to.. mám dva kluky a oba jsem kojila dlouho. Ale uspavani u prsa u obou prestalo v 6-8 mesici nekdy a od te doby vzdy krasne spali dlouho ne-li az do rana

properjoey
28. čer 2019

Můj syn to také dělal, okolo roka se budil každou hodinu, celou noc.nebyl kojeny, krmil se v noci jen jednou.dudlik už taky neměl.zubana to nebylo, chtěl se prostě pochovat, pohladit...nepomohlo, když byl se mnou v posteli, chtěl nosit 🤦

kata267
28. čer 2019

@kuliseks nesouhlasim to neni pravda, dcera byla kojena jen do roku a budi se furt stejne (a to v noci uz nema nic jako nahradu, max.vodu kdyz chce napit)

kuliseks
28. čer 2019

@kata267 takze bych to shrnula tak, ze je kazde dite jine no 🙂 my to tak meli ukazkove. A jakmile jsem v noci prestala kojit uplne, tak uz se ani nebudili vubec. Jakmile jsem nekdy povolila a v noci nakojila, tak dalsi noc se zase vzbudili 🙂 a i par lidi kolem me to tak melo.. tak jen davam svou zkusenost

kuliseks
28. čer 2019

Jo ale dodam to, ze spi od narozeni ve svych pokojich beze me blizko 😉 tak to asi taky hraje roli 🙂

kata267
28. čer 2019

@kuliseks jj kazdy dite jiny souhlas naprosto, u nas jsou bohuzel nespavci obe dve 😀

cleer00
autor
28. čer 2019

Děkuji za reakce 😉 no zkusím to bez toho kojeni, ale nevím jak to zvládneme malá je na prso při usínání strašně navykla dokáže becet i dvě hodiny😪

kata267
28. čer 2019

@cleer00 zkuste treba to pomuze, ale za sebe rikam ze diky tomu, ze jsem prestala malou v noci kojit jsem vlastne pak uz nemela zadne uklidnovadlo (prso) a spanek se ji stejne nezlepsil...I tohle je varianta se kterou musite pocitat 😉

aurelie34
29. čer 2019

Moc vás nepotěším ale jsou prostě některé děti které moc nespí. Syn byl od porodnice totální nespavec. Byl s námi v posteli, neustále jsem ho kojila a stejně se budil celou noc co hodinu. Teď je mu 21 měsíců a stále nespí celou noc. Průměrně se budí 3 až 4 krat. V jeho 19 měsících jsem ho přestala kojím právě s vidinou lepšího spánku. Bohužel se vůbec nic nezlepšilo. Je to ještě horší protože ho nemůžu uspat prsem a tak ho někdy uspavam i půl hodiny. Tak že kojením to není. Prostě je nespavec a já s tím asi nic neudělám.

megi89
29. čer 2019

Malý už kojeny není a stejne tohle dělá pořád... (15 měsíců), je to na palici... Třeba tato noc byla zazivna, snad co hodinu knoural, prevaloval se... Strašný 🙄

luj89
29. čer 2019

jednou z funkci kojeni je uspavani. Takze je naprosto v poradku u kojeni uspavat. Nocni kojeni je navic velice dulezite. Navic takhle date prso a spite dal, v opacnem pripade vas muzou cekat hodiny uspavani v satku, hacce, na ruce...