Častá stolice u novorozence. Je to normální?

arwen666
12. led 2022

Ahoj holky dcera má 4 dny ale má strašně často stolici před kojením i během kojení někdy mi spíš přijde že jsi chce jen prdnout a prostě něco vyleze myslíte že je to ještě normální? Jinak má barvu jak míchána vajicka a řidší konzistenci
Děkuji za odpověď

vladenkamaminka
12. led 2022

Miminko je průtokáč, mě dcera kadila po každém kojení a stačilo i aby si jen cucla mezi kojením... A dokud je na mléku nemá z čeho mít bobky, takže to bude pořád jen řídké, když není pevná strava...

jjasmina
12. led 2022

Moje malá byla taky jak prutokáč a v pohodě

mamikry
12. led 2022

@arwen666 Uplně normální. 😉 Mimčům se během kojení startují střeva.

biciklissie
12. led 2022

Ano, taky tak. Mě miminko opravdu kakalo po každém kojení, někdy i mezi tím. U nás to asi mělo souvislost s tím kojením, jak jsem přestala kojit (cca na konci druhého měsíce), tak už kaka tak v průměru jednou denně.

sanyy22
12. led 2022

@arwen666 já malému jak měl 4 dny měnila plenu před i po každým kojením 😁😁😁 prostě skoro furt jak ve dne tak v noci

danvitka
12. led 2022

Normálka. Jé to jsou vzpomínky 😁 sotva jsem ho přebalila už to jelo od znova 😂

pampeliska1313
12. led 2022

Když je kojená a je normální barva/konzistence, je to v poho.🙂

ufounek
12. led 2022

@arwen666 pokud ma konzistenci jsk pises, tak uplne v pohode, nezapomenu na vecer, kdy jsem malou prebalila, navlikla do krásného semys overalku, ktery ale sel hrozne blbe oblikat, zavrcelo to a zase jsem prebalovala, asi 8x za sebou, az jsem se nastvala a dala bodycko a katata do pasu a najednou klid 😆😆😆 vim, ze me to tenkrat pekne vydesilo.. jinak 13 pokakanych plin denne nebyl žádný problem.. usadilo se to casem a zacaly prdiky, doktorka mi doporucila probiotika, ale zadnou zmenu jsem po nich nezaznamenala, ale kdyz jsem je po case vysadila, z frekvence 1x denne se to usadilo na 1x za 2 dny a drzi se to jeste ted skoro ve 2 letech..