3m a 1t.
Paní doktorka řekla ať dáváme čajík..Fenykl nám nejede a máme po nich křeče..Který by jste mi doporučili? Nebo co dávat tak malému miminku mezi jídly? 🤔 ovocný čaje jsou od 4m 🤔 Děkuji
U nás neobstál žádný čaj, dáváme vodu.
@michaela666 Ta nám jde.Ale u nas je docela těžká i když se převaří
@alex97 Do 7 měsíce jsem používala kojeneckou, později už převařenou kohoutkovou z filtrační konvice.
Čaj dostává na chuť až teď v roce a vypije ho jedině sama z hrníčku ( potopa všude, převlékání a hromada prádla 😃).
@alex97 Heřmánek
@michaela666 Zkusím koupit .
To věřím 🤩 Ale jsou to zlatíčka..Myslím si že my sme nebyli o moc lepší 🤩😅
@alex97 Miminka MUSÍ pít čaj, to poslouchám už od porodnice ze všech stran a pravidelně postavám balení čajů při každé návštěvě tety. Vypadám jako krkavčí matka protože jí ho nechci koupit a malá musí pít chudinka holou vodu. 😃 Ty neděláš z kojenecké UM?
@alex97 řešila jsem tady podobný příspěvek a hodně maminek se shodli na tom že v zimně není potřeba dávat další tekutiny. Mě malý po feniklu byl nadmutý a po vodě ublinkaval. Zkouším teď heřmánkový ale nemám moc prostoru kdy ho dávat malej mi zatím docela dost spinká. Co jsem četla hodně maminek zacelo dávat čaj nebo vodu s prvními příkrmy takže tomu taky zatím nechávám volný průběh 😊
@michaela666 ze začátku jsem dělala.Ale už ne..Kvůli zácpě po Bebe jsem dávala odvar z vloček a přešla na Sunar že dávám převařenou vodu kohoutkovou..
@lidija1234 Taky chci nechat volný průběh..Ale začít ji to nabízet.. Aby dr viděla že se snažíme.. 😁 Ta je schopná ten čaj malý udělat sama . 😀
@alex97 Aha, jen mě tak napadlo jestli nemá trápení s bříškem právě kvůli té tvrdé vodě. Ono je to bříško ze začátku citlivé na všechno. Hlavně že už je líp. 🙂
@michaela666 nemá kakame každý den..Takže bolest bříška přestalo Když jsem vysadila Kojeneckou
@alex97 ty jo takže mimcu vadila kojenecká voda a z toho měl bolesti bříška ? Jinak já třeba udělám heřmánkový čaj a dám to do kapatka od Babyclamu a snažím se aspoň trošku mu někdy dát. Ale z celého čaje když už tak vypije minimum tak mě je škoda každý den ten čaj vylivat 😄
My používáme dětský bylinkový.. Hodně jich mají třeba na Pilulce tak mrkněte..
@lidija1234 Ano ja jsem se taky divila..Možná to byla jen ta 1 značka Rájenc jak se nemusí převařovat 🤨 Tož otázka..Fenykl bych nepila ani já 😁😀🤢 Zkusím heřmánek..1 paní doporučila osladit Babycalmem ale to mi zas přijde zbytečné 🤨😁
@alex97 tyjo mám taky Rájec co se neprevaruje tak možná zkusím předeslat na jinou vodu protože na bříško dost trpime. Jinak určitě bych nesaldila tak malému mimcu,hodně maminek ani nedoporučuje pak ty čaje od Sunaru právě kvůli tomu že obsahují hrozně moc cukru
@alex97 já dávám i heřmánkový a teď jsem koupila od Lerosu fenykl+šípek+ jablko ale to je až od 4m. Ale ten fenyklový mu jede ze všech nejmíň 🤣🤣