Mám 10-ti týdenní dceru. V noci spí v tahu 6-8 hodin. Zatím každou noc spala doma. Brzy se chystáme jet za její babičkou, což je cca 3 hodiny cesty a budeme tam spát 3 noci. Mám obavu, jak bude reagovat, jestli bude tak hezky spát i v cizím prostředí a zda se jí tím úplně nerozhází naučený rytmus (jako že by nám v noci přestala spát a spala ve dne). Máte někdo s tímto praktické zkušenosti?
aschin, díky, doufám, že to u nás proběhne stejně
mi jsme teda zatím ještě nedávali nikam ani jsme sní ještě nikde nespali takže nevím ale naše malá by jinde spala blbě ted jsme ji dávali do postýlky do ted spala v posteli .a dali jsme ji do jiného pokoje a hruza celou noc probrečela ted už je to teda lepší.každé dítě snáší cizí prostředí jinak 😀
ahoj, chce to vyzkoušet, jinak to nezjištíš 🙂 já byla sama s malou u našich na 4 dny cca 300 km daleko a taky jsme na konci šestinedělí byli na 4 dny na chatě taky poměrně daleko a obojí malá zvládla skvěle. přijde mi, že cestování a výlety jsou pro ni lepší než když je doma, asi ji to víc baví 😉 režim jsem nijak moc nehrotila a v noci spala dobře, jednou teda měla blbou noc, kdy jsem kojila co hodinu a půl, ale to mi ještě nepřijde taková hrůza. ale mě v noci nikdy 6 - 8 hodin nespala, důsledně dodržuje max. 3 hodiny 😉 hlavně se toho neboj a buď v pohodě ty a pak bude i malá 😵
Ahoj, pred tydnem jsme absolvovali totez. Mela jsem desny strach, ale vse probehlo stejne jako doma. Zachovala jsem male stejny rytmus dne a nebyl problem. Hlavni je, ze jsi s ni Ty.