Mala 4 měsíce, jen jsem ji dala do kočárku usnula, ale teď se tam jen vztéká nebo brečí, čím to je? Má to někdo stejně?
Není to korbou? Mě se taky vztekal a šel do sportaku a najednou je happy. 🙂
To jsme měli někdy ve 2,5 měsících. Jak začala být víc vzhůru a přestala v tom kočárku celou dobu spát. Za hodinovou procházku zvládla i 2x 15-20 minut vztekání nebo breku. Do týdne se to jakž takž upravilo, ale teda vypadala, že ji to tam brutálně neba a mračila se na celý svět. Teď má 4,5 měsíců, v kočárku neřve, vydrží tam hoďku, dvě, a mám pocit, že už se v něm ani tolik nemračí. Dokonce si minule hrála a chvilku se smála.
Však uvidíš. Buď se to zlepší nebo nosítko/šátek.
@puhelin no mě právě přišlo , že na bříšku toho snad ani moc vidět nemůže právě, ale vyzkouším určitě
@95newmommy2020 no ve sportaku je, je polohovaci, víc vidí ven právě
@jana_zofie jj asi to bude tím, když ji vezmu do náruče, tak kouká všude kolem a je klid. Šátek ani nositko právě nechci .
můžeš zkusit stáhnout korbu a jezdit někde pod stromy, at může pozorovat nebo na bříško a rozepnout boudičku nebo otočit čelem k tobě anebo šátek/nosítko
Na brisko ji ani ve sportaku nedavej, tak male dite by ve sportaku nemelo byt ani na zadech ani na brisku.... nemelo by tam byt vubec
@zuzita15 máme polohovací, poloha je stejná jako v korbě
@jipe to jediné zachraňuje, když jsou nad ní stromy 🙂
Když ji dáš na bříško, tak některé korby mají tu boudu na rozepnutí, je tam jen síť proti hmyzu, takže děti vidí, já měla polohovací i hlubokou korbu do těch asi 45 stupňů, boudu jsem sklopila, trochu jí zvedla lehátko pod hlavou a spokojenost veliká.
Neni, zadny sportak nema “prkno” pri polozeni, vetsina sportaku ma navic zadovou operku “na vode”, vubec to neni pevne a pro detska zada, ktera se rovnaji, to proste neni vhodne.
Není ji tam vedro? Mě nejvíc holka řvala v korbě když začaly být tepla. Já jsem ji z korby vzala "na vzduch" tak byl klid.
@miba10 To je taky možný
Zkus ten šátek a možná méně oblékat. Já tehdy pak střídala šátek a a sporťák.
Jak píšou ostatní obrat ji na bříško a bude spokojená. Syn mi to taky začal z ničeho nic dělat protože se nudil a chtěl poznávat svět. Od té doby co jsem ho otočila byl klid a spokojenej. Teď už drandíme ve sporťáku to už je úplně o něčem jiném.
Kombinovala jsem šátek s nosítkem a kočárkem, některé děti jsou hodně kontaktní, a to jsem krom prvních tří měsíců, kdy hodně plakala a já hodně nosila, pak právě už tolik nenosila, spíš kombinace. Zlepšilo se to pak ve sporťáku.
na tohle je super nosítko a kombinovat nosítko a kočárek
Je tam nuda, chce pozorovat svet. Bud muze jezdit na brisku s odklopenou boudou, nebo v satku. Proste aby videla ven a nenudila se.