Ahojte, chci se zeptat zda se některá setkala. Plně kojím a už přes měsíc mám bouli v prsu. Mela jsem za to, že to bude zatvrdlina, ale nahrivani, masáž ani kojení nepomohlo ( už se mi stalo jednou během kojení a maly si poradil +jsem nahrivala) byla jsem na gynde a sice říkala že není žádný odborník na tyhle věci, udělala mi ultrazvuk prsu a řekla ze je to mléko. Jenže ono to furt nejak nemizi a nic mě nebolí, je furt stejně velká a tak se trosku bojím, přece jenom se mohla splést. Nevim jestli si mam pro jistotu udělat ještě nějaké jiné vyšetření 🙈děkuji
@martinatd nechat si klidně od obvodaka (když ženská doktorka nález zlehcuje)dát žádanku a objednat se na vyšetření prsu,ať nemusíte platit. Já si nahmatala bulku před 3měsíci,jsem po utz,naštěstí zdurela mlecna žláza,páč jsem z toho prsu moc nekojila. Zkontrolovali i druhý prs a rovnou řekli, že mám za rok raději přijet znovu. Prevence je lepší ...kamarádka prohrála boj, rakovina se objevila ještě během těhotenství, tu porazila, ale ta po 4letech jí vzala 😟
Děkuji, pro jistotu se tedy ještě někde objednám. Snad bude vše v pořádku 🙏
@martinatd je tady maminka na koníku, které též řekli, že to nic není, že to je mléko a má rakovinu prsu, takže bych se nechala vyšetřit odborníkem i za cenu, že si UTZ zaplatím...udělají ti vyšetření v jakékoliv mamografické poradně