Holky, musim se sverit… mam hroznou depku ted.. dala jsem malou past konicky na hraci deku, ktera lezela primo na podlaze.. debil jsem tam nedala pod to dalsi deku.. a mala jak polozila hlavicku, tak se bouchla o tu deku a trosku o tu podlahu pod tim …. Me to proste nenapadlo…. Holky myslite si, ze to mam resit? Mala zacala plakat, ale ted uz normalne pije 😞 vubec nevim co delat
@veronikauu víš kolikrát si ještě břinkne? 😎 mají ty hlavičky pérovací, neboj
@veronikauu jestli teď už plasis, počkej až začne chodit 😉
@veronikauu Kdybys viděla kolikrát se ti praští do hlavy až se začne stavět na nožičky...já bych mohla vyprávět 😟 ale stejně radši hlídej.
Já si říkala, odkud že ti spadla... a ona jen sama když pásla koníčky, to by mělo být v pohodě. Dávej dále pást na podlahu, nikoli na gauč.
Ono mohla plakat i proto, že chtěla ještě dál koukat a tělíčko "zradilo", ne proto, že by bolelo ťuknutí o podlahu. Tohle jsou holt věci, které se děti potřebují naučit a vlastně čím dříve, tím lépe. Myslím tím, jak regulovat svůj pohyb, aby samy sobě neublížily. Ony vlastně potřebují tu informaci, že podlaha je tvrdá a pokládání se na ní je třeba brzdit. Z lehu je to nizoučko, ale až se naučí vytáhnout o gauč do stoje, už prostě musí vědět, že musí hledat dolů nějakou pomalou cestu a ne padnout dozadu jak prkno a doufat, že máma nastlala dost dek 😉 . CO je třeba hlídat, jsou pády od někud (z postele, přebalováku, stolu...) a samozřejmě hrany a rohy... Ale na podlaze je nebezpečné vlastně hlavně to, aby nebyla moc studená 😉 .
@veronikauu pockejte az bude padat u prvni chuze, z nabytku na ktery vyleze, venku na hristi atd.. ;)
To bude v pořádku 🙂 pláč je normální a já vždycky jen hlídala, jestli nezvrací, případně zorničky... Samozrejme, pokud tě to uklidní, tak zavolat pediatrovi nebo zavolat/zajet na pohotovost, ale osobně si nemyslím, že by to bylo nutné, pokud to bylo jen to, co píšeš 🙂