Maminky jsem 35t těhotenství ale asi od poloviny mě trápí hrozná bolest pod pravým prsem. Trpěla jsem stejně i u prvního dítěte a celou dobu jsem si myslela že mě bolí žebra. Bolí to pořád nemůžu od bolesti sedět ani spát. Ale dozvěděla jsem se že by to mohl být i žlučník. Jenže si říkám že když jsem to samé prožívala i u prvního tak je asi malá pravděpodobnost že by to mohl být žlučník ne? Jaké jsou vaše zkušenosti či rady? 😁
Tak přesně tohle jsem řešila ve středu. Jela jsem na pohotovost, jelikož už jsem nemohla ani sedět ani stát ani ležet... udělali veškeré vyšetření a ejhle vysoké hodnoty jaterních testu. Sice mi řekli ať dodržuji dietu, ale bohužel dnes je sobota a potíže přetrvávají. Jsem 33 TT
Žlučník nebo játra. Nebo nějaký ten skříplý nerv. Já měla dcerku KP a hlavou a nožkama mě tlačila do jater. Ke konci jsem měla trošku bolesti a vyrážku po těle. Po porodu se mi velmi ulevilo
A nevíte jestli jsou nejake prasky od bolesti mtere se v těhotenství můžou? Fakt ty noci jsou hrozne 😒
@nikitka2323 a co na to doktor? Gynekolog nebo obvodní? V těhotenství můžeš tak maximálně paralen
@nikitka2323 já jsem to taky měla,dr.me tehdy pro jistotu brala krev na jaterní testy.Nic se nepotvrdilo,jen říkala, že buď tedy žlučník a nebo prostě jak tam malá tlačila na nějaký sval nebo žebra.