Dobrý den, neměl by jste prosím někdo radu, jak zbavit miminko bolesti bříška :( dvouměsíční klouček
Zkoušela jsem už všechno, skoro nic nejím, kojící čaje už mi lezou krkem, cvičím mu s nožičkami, přikládám teplé obklady a nic nepomáhá :( jsem už zoufalá, člověk by mu tak rád pomohl když vidí jak se kroutí :( dávám biogaiu a balonix med
Jedině kdy usne a spí fakt dlouho, když ho mám na sobě, to spinká krásně, pak ho položím, začne se protahovat a je to v háji :(
Mockrát Vám děkuji za radu
@kafr takže myslíte že mám vysadit na chvíli kojící čaje? Piju je docela dost, každý den aspoň jeden
Mě u obou mladších dětí pomohl BabyCalm
@nikyoberreiterova zkus vysadit kojící čaje.Espumisan dávat při každém kojení/krmení a když je nejhůř ,tak rektální rourka do zadečku.Klidne každej večer ať máte klidné noci .Drž se.
@nikyoberreiterova Taky jsme měli stejný problém. Když mi sem přišla LP, ukázala mi, jak malému pomoci v náručí + doporučila po lžičkách kmínový odvar ke každému jídlu + jsme dávali ke každému krmení espumisan. No a co se naučil spát na bříšku, tak krásně prdí i ze spánku - dříve ho to dost trápilo a budilo. Ale kluci na to fakt trpí. Jinak se to zlepší, až se ti bude pohybovat. Jinak jsme použili rourku za celých 8 měsíců asi 3krát.
Dceři vadily kojící čaje, přesně řečeno kmín. Nesměla jsem ho použít ani trošku do vaření, natož čaj.