Zdravím všechny 🙂
už měsíc bojujeme s bříškem. Místo lepšení se to spíše horší :(
Jediné v čem vidím zlepšení je, že nám jde konečně odříhnutí po každém jídle a pak že hodně prdí. Ale bohužel i přesto se hodně svijí, pláče a moc nespíme :(
Zkoušeli jsme už vše možné, teď asi nejvíce zabírá olejíček proti nadýmání od Atok, masáž a cvičení s nožičkama.
Jinak kapičky bereme Espumisan a Bio Gaia a u těch teď přemýšlím o vyřazení.
Já piju fenyklový a kojo čaj, taky přemýšlím o vyřazení.
Mě teda teď samotné neni dva dny nejlépe, sama se cítím nafouklá, přitom jím stále stejně 😒
Doktorka nám poradila ať zkusíme dietu bez BKM, vajíček a sóji. Tak tu držíme teď teprve třetí den.
Nevím zda prostě počkat zda bude mít i tohle nějaký výsledek a nebo vynechat rovnou více věcí 🙄😕
Je tu někdo kdo držel eliminační dietu a pomohla mimču od prdíku? A je tu někdo kdo jí třeba i držel a neměla vůbec žádný význam?
zároveň ani nevím jak začít, zvolit suroviny co jí nevadí je těžké. Prdíky nás trápí každý den ať jim co jim 😢
@kafr tak kmín u nás asi taky nadýmá, zkusím vyřadit ty čaje 🙂 díky
Nepamatuju si, ze by dieta "pomohla", v tom smyslu, ze by to zacalo byt zjevne lepsi, ale rozhodne bylo videt zhorseni, kdyz jsem si neco dala (treba drozdi u nas). My bychom ty prvni 4 mesice neprezili bez rektalni rourky, vypada to drasticky a nechutne, ale uleva pro dite je okamzita, doporucuji.
Chyba byla dávat espumisan... Je to hnus a spíš to prdy podpoří nez aby pomohl... Ja bych byt vámi dala do zadečku teploměr a máte hned klid... Pokud pláče a sviji se uleví se tím bude tlačit proti teploměru a plyny odejdou nebo bych zkusila rourku... Ale urco vyřadit espumisan
Synovi hodně vadil ten fenykl, bývá v hodně kojících čajích. Eliminační dietu jsem pak držela hlavně kvůli ekzému. Jestli trpí jen na prdíky, dietu bych nehrotila, to prostě musí přejít časem.
@mish_ka Jestli trpi na boleni briska, tak to muze byt ABKM i bez ekzemu, takze zkusit dietu je dobra rada podle me. My jsme museli vyloucit nejen mlecne, ale ji vejce, soju, kureci, hovezi a ryby. http://verazikova.cz/alergeny/
Vyřadit kojící čaje, dieta dobrá většinou změnu poznáš po 1-2 týdnu, ale doporučuje se držet měsíc.
Já jsem vždy hodně nafouklá po vajíčkách
Dcerku nadýmaly právě ty kojící čaje a pak ještě kmín! Čaje jsem vyřadila a byl klid. Ještě jsem pak dala trochu kmínu na pečené kuře (zapomněla jsem) a bylo jasno.