Bojím se dát spát miminko do postýlky, abych něco nezanedbala

16. kvě 2021

Ahoj, mám takový problém. První dcera se mnou spala v posteli od narození. Nevadilo mi to, byla klidná, neplakala. Druhá dcera (teď ma šest týdnů), spí vedle mě v hnIzdecku. Zkoušela jsem aby spala v postýlce, ale s každým jejím chrochtnutim, mlasknutim apod. mám okamžitě rozsvícené světlo a kontroluji, jestli neblije, jestli spí a tak. Chtěla bych, aby spala v postýlce, ale nemůžu si pomoct.. měla jste to některá taky tak? Jak se to vyřešilo? Děkuji 🙂

areh
16. kvě 2021

Mám postýlku vedle svojí postele a když je potřeba,tak jen natáhnu ruku a na syna dosáhnu

klokanka31
16. kvě 2021

Postýlku vedle postele,zapnout monitor dechu a je to 🙂

drakenn
16. kvě 2021

Hele, hlavně si nedělej násilí. Buď hned postýlku vedle nebo přímo spi s ní v posteli

blondynka400
16. kvě 2021

A proč chceš, aby spala v postýlce? Jako já jsem pro tuto variantu, ale z tvého příspěvku mi spíš přijde, že ti vyhovuje varianta mít mimi v posteli přímo u sebe. To že má člověk pocit kontroly je za mne běžné a je jedno, jestli bude u mne přímo v posteli a nebo spát hned vedle ve své postýlce

codal
16. kvě 2021

Měla jsem to stejně 😉

biciklissie
16. kvě 2021

Jako úplně jsem silela, aby dceři něco nebylo, něco nestalo. Ale i z toho důvodu jsem s ní nechtěla spát v posteli, že ji ve spánku něco udělám, bouchnu nebo zalehnu a tak. A že se skrz tyto obavy nevyspim a budu ještě větší mimoň. Za mě TOP monitoru dechu, i tomu jsem se musela naučit věřit, ale naučila jsem se to a pro mě je to jedna třetina nejlepších pomůcek v péči o dítě.

crutela
17. kvě 2021

Doporučuji monitor dechu 🙂

keksik002
17. kvě 2021

Dejte si postylku vedle svoji postele, poridte si monitor dechu a nebojte tato panika je normalni 🙂 pri kazdem sustnuti jsem byla vzhuru :D

nikolite
17. kvě 2021

Pořiď monitor dechu. To zelené blikající světýlko je prostě tak nějak uklidňující 😉.

jako_mala_holka
18. kvě 2021

Monitor dechu je super, byla jsem mnohem klidnější, nad ránem pak spávala u nás v posteli, někdy i teď 😄 postýlku máme vedle postele a je to supr, teprve teď kolem 1 roku pujde vedle do pokojíčku... A nebojí, je to úplně normální, já se snad půl roku budila v noci, jestli neblinka třeba (měla trošku reflux, ale spíš přes den)

adelafri
18. kvě 2021

Naše malá spí v postýlce přes den a v noci po uspani a když se mi ráno vzbudí na kojení tak už ležím spolu v pelechu a tulime se 🙂

Za mě monitor dechu super 🙂