No malá mě občas blinká,ale hlavně ji trápé prdíky,tak ji co nejvíc dávám odgrkávat,no a tím to všechno začne ☹ . Ale jinak děkuji za rady a zkušenosti 🙂
prosím, než zkusíte všechny ty chem. hnoje (pardon, já už jsem na ně alergická, jak to cpou hned všichni automaticky jako první), nechcete zkusit rady našich matek? 1-2 čaj. lžičky silného odvaru z kmínu, nebo fenyklu?
emulgel Pupík,masírovat bříško a cvičit s nožičkama...u nás to vždy zabralo 🙂
Ahoj.já jsem byla a ještě i dnes někdy používáme kapky sab simplex jak už je tu jednou psáno ,ale jinak jsem dávala feniklový čaj je granulovaný od 1.týdne a podávala jsem ho malímu skoro do 7.měsíců .Tak vám držím palečky ať to co nejdřív přejde vím jaký to je malej na to hodně trpěl a kapky jsou vážně dobrý a mazali jsme bříško
ahoj, my jsme měli lefax a ten jedinej zabíral na prdíky a čaj, ale někomu nedělá dobře, na blinkání, je super ten svatojánský chleba, prodává ho nutrilon a i když kojíš, můžeš to dávat po lžičkách a taky podložit matraci klínkem, tak sand něco pomůže.-)
Na blinkání dáváme kombinaci Nutritonu - AR mléka - po papání Gastrotuss, na prdíky jsme měli snad vše (Sam Simplex - nebo Lefax, to je stejné složení; Baby Calm, Pupík), nakonec pomohly probiotické kapky Bio Gaia. Zkoušeli jsme i probiotika Bifiform, ale bez efektu. Tak ať je brzy líp.
Na prdíky máme probiotika Laktobacílky baby - velká spokojenost. Pokud kojíš, tak opravdu pozor na to, co jíš. U nás fenykl působil opačně a taky byly velké problémy po nápoji Caro. To když jsem se tady na diskusi dočetla, nevěřila jsem a fakt to bylo tím 😅 . Taky jsme blinkali po jídle i po hodině, v jakékoliv poloze. Časem se to spraví. Postýlku podložte. Po odbrknutí po mlíčku blinká ještě teď, ale to bude tím, že už nevydrží chvilku v klidu
Ahoj,
taky bojujeme s prdíkama a odbrkáním. Po i mezi kojením si vždycky odbrkne ale stejně pak vydává takové divné zvuky jako by ji to tam ještě tlačilo a to ji ještě hodinu poponáším a dělám psí kusy. Prdíky má taky ale cvičíme a mažeme bříško flatulinem, někdy je to lepší někdy horší. To s tím nápojem Caro mě překvapilo taky ho piju werunka 21 kde je tom ta diskuse? díky moc
ahojky na prdíky - kapičky sab simplex, baby calm popřípadě bio - gaia - ty jsou drahé, cvičení s nožkami, teplé na bříško a pozor na stravu, je tady o tom už myslím diskuze, tak se mrkni 😉