Ahoj Snažím se s dcerou (2,5m) o zavedení BKM. Je tu někdo kdo by se podělil o své zkušenosti a odpověděl mi na otázky a celkově poradil?
Mám dvě misky, plus sem tam chodím nad umyvadlo. Většinou "velkou" už poznám "Malou" jak kdy, tu většinou chytnu jen při kojení. Poslední dva dny se nad každou miskou hrozně vzteká, propíná se, musím se s ní jakoby prát, než ji vezme na milost. Proč? Mám měkké kryty na okrajích, studená taky není, zima v místnosti taky ne, proč? Kde je chyba
A předem mooooc děkuji
No je pravda, že teď jsem se nějak do toho dala zkouším vypozorovat to čůrání
takže myslíš, že to mám nechat být, moc to neřešit a ono se to poddá? Mám ještě jednu otázku: heslo, říkám číčíčí na všechno co udělat. Neměla bych říkat ještě jedno při tlačení? Na druhou stranu chci aby udělala potřebu jakoukoli, tak snad je to OK
Takže je možné, že čůrání nijak nesignalizuje? Pač podle mě nic nedělá
A jak jde praktikovat BKM při dlouhých výletech v tomhle špatném počasí?
@petkris Tak možné to asi je. Nedělala bych si z toho ale žádnou kovbojku... Já praktikuju BKM doma jako doplněk k látkování. Když jsou vzhůru, jsou většinou zcela bez pleny, jen v oblečení. Stejně jsem to dělala u staršího. Prostě tak, aby nám to sloužilo...
Jinak při dlouhých výletech v tomhle počasí bych se na to prostě s klidným srdcem vyprdla.
Chapu-li to dobře, nemusí se na BKM úplně lpět a i tak si mimčo uchová signály? Někde jsem četla nebo mi bylo řečeno (už nevím), že když se to nebude ze začátku podporovat, tak se na signály mimčo vyprdne a pak to nepůjde poznat.
Ptám se jako blbec, ale jsem trošku (víc ) zmatená
Jééé holky není tu někdo, kdo to zkoušel později? Já o tom bohužel dřív nevěděla, ale přitom mám dítě pro které to asi bylo vynalezeno - cca od 2 do 4 měsíců mi nutnost potřeby sdělovala velmi vehementně a jednoznačně, řekla bych že jsem věděla z 90% kdy co přijde. Ale bohužel když jsem si hledala kdy a jak přejít na nočník, všude na mě padaly šílený čísla jako že od roku a půl dál - já si tehdy řekla, že holt počkám až bude umět sedět, ale pak se do toho dáme (do té doby jsem se bála o její záda) - polohu v klubíčku jsem bohužel taky neznala, jinak bych možná objevila ameriku sama :D. Ale teď už jí bude skoro půl roku a už to s tou signalizací není taková sláva . Myslíte, že když začneme teď, ještě se na to chytne a začne zase signalizovat, pokud zjistí že to má smysl?
@petkris Ptej se.