Ahoj všem,
dnes jsem si uvědomila, zítra to bude týden, co náš poklad naposledy udělal bobek. Vzhledem k tomu, že jí, pije, lítá jako blázen, denně ujdeme kolem 2km, spí celou noc mi to nepřišlo divné. Ale teď nad tím přemýšlím, jestli nějak pomoci, nebo si tělo řekne samo. Dva dny zpět švestková kapsička.
Mám se znepokojovat? Dříve byl bobek ob den nejdéle za 3 dny.
Týdne je hodně dlouho, to je tak na plně kojené dítě, ale u batolete je to moc. Asi bych se mu snažila pomoct, dát něco projímavého, když to nepujde, tak skočit třeba pro čípek do lékárny. Zítra je svátek, tak bych to nenechávala na poslední chvíli.
švestková štáva, povidla s máslem, hodně pít
Lžičku olivového oleje 😉
Týden je už hodně no, konzultace xe s pediatrem, vblakninu, pití, svestkova šťáva. Já to nezažila ani u plně kojene teda, u nás jsou to max 2 dny
Zkus glycerinovy čípek do zadečku.A hodně pít a vlákniny.
Náš měl takové období.. Plně kojeny.. Vypadal spokojený, vysmátý, takže ja tehdy neřešila... Myslím že to bylo tehdy 10 dní nakonec
Doporucuju zkusit avokádo s jogurtem, to je u nás jistota... A případně koupit Easylax nebo glycerinove čípky, doktorovi bych aspoň zavolala... Já byla nervózní už po 2-3 dnech u skoro dvouleté, ale to avokádo zabralo a od té doby zas ok
Trochu s tím doma válčíme. Doporučuju borůvky (pro otrlé se šlehačkou). Těch se naše malá může ujíst a následky jsou jisté :D já si dávám pozor, aby něco bylo aspoň 2x týdně. :/
Hrušková nebo švestkova šťáva a jistota Easylax.
Týden už se mi zdá hodně dlouho. Navíc zítra začínají svátky, doktor určitě nebude ordinovat, takže bych mu dneska aspoň zavolala a domluvila se, co dělat dál.