Batole a ledvina. Nemohlo se nic stát?

20. srp 2024

Ahoj, prosím anonymně protože se stydím, obvykle nepanikařim. Postuchovali jsme se s manželem a omylem místo mě bouchl dceru do zad (14 měsíců). Neplakala, spíš jen tak zamrucela, jako kdyby zavztekala ale že by plakala jako třeba u očkování nebo když si prokousla ret, tak to ne. Pak si normálně hrála, smála se, blbla.. pak začala být protivná a usla ( někdy takhle k večeru si dachne) ale přesto mám strach o ledviny, nemohlo se jí nic stát..? Vyčítám si to..
Stalo se to včera k večeru, zda se být dobrá, krev v moči jsem nepozorovala (na noc měla Pampers plenu noční ta se zbarví do modra takže těžko říct) ale chuť k jídlu má, hezky pije..
Teď jsme dorazili ke tchýni a tchýně panikaři :zed: tak jsem se chtěla zeptat ještě zde, zda nějak panikařit? Včera před koupáním se procurala a měla červený tepláky ale krev v plence nebyla, tak snad by krev zůstala i v plence.. achjo
P.S. manžel mě nemlátí, nejedná se o domácí násilí.

1pomnenka
20. srp 2024

Ledviny nejsou pod kůží, jsou dobře schované, buď v klidu. Pro jistotu sleduj zabarvení moči, abys věděla, že jsi nic nezanedbala.

autor
20. srp 2024

@1pomnenka moc se zdá v pořádku, jen včera se mi procurala (po tom spánku večer) ale měla červený tepláky, ale v plene by krev byla vidět že? Zůstalo by tam něco? V ty noční plene Pampers taky těžko říct, ale co má pleny přes den tak ty jsou ok

1pomnenka
20. srp 2024

Myslím, že by byla moč v plence růžová.