K prvním narozeninám bychom našemu prckovi chtěli koupit míčky do bazénku, zatím vedou ty od firmy Intex, koukala jsem na různý obchody a liší se věk, pro kterej jsou ty míčky určený, v jednom obchodě u nich je 0+, v jednom 12m+ a ve třetím, že jsou vhodný až pro děti od tří let, najde se tu někdo, kdo je má doma a byl by tak hodnej a kouknul se na tu tašku od nich, co je tam ve skutečnosti napsaný? Díky moc 🙂
My máme míčky z Tesca už asi od půl roku a v pohodě... Co na nich bylo napsané, netuším :(
nám je skoro 9.m a máme
taky jsem kupovala k roku 100ks micku,ale co to bylo za firmu to netusim a na krabici bylo 3+, to vim..ale myslim, ze je to jedno jestli to ma 3lete nebo rocni dite
já myslím, že kulička je dost veliká, že ji dítě opravdu nedokáže sníst.. já je kupovala v tescu, byli v akci,ale Baruš je dostane až k vánocům a to jí budou 10měs... a na té tašce z tesca je napsáno 3+ ..
ja uz tasku nemam, kupovala jsme je pres net a nejsem si jista jestli tam byl vek uvedeny, ale urco je mel malej ve stanu uz pred 1. narozkama - neni tam zadna mala cast, cim by to bylo nebezpecny...
😉