Dobrý den, mám 3týdenního syna a máme problém s prdíky a kakáním. Používáme Babycalm kapky 10 kapek před každým kojením. Nevíte jak dlouho se mohou používat? Jedna lahvička už dochází tak nevím jestli koupit další a pokračovat dal stejně nebo si dalt pauzu a nebo snížit dávku. Určite zabírají ale žádná sláva to stále není. Prý je to tak na 3 měsíce tyhle problémy..
Já dávala babycalm cca 3x denně jelikož když je měl častěji, přišla mi jeho stolice až moc průjmová. Kombinovala jsem s biogaia. Neříkám, že jsme se problémům úplně vyhnuli, ale myslím, že to mohlo být bez kapek mnohem horší.
Za mě to takto udělám i u dalšího dítka(pokud bude🙂)
Staci davat do doby, nez zacnou byt mimca atktivnejsi... Pretaceji se, plazi, lezou.. Pak uz urcite neni treba. Urcite je dobre nakombinovat s jinymy kapickami.... A pripadne pres den pak nedavat a s blizicim se vecerem zase dat... Alena to mate jeste cas... Ted bych davala bez pauzicek mezi balenim
Pracuji v lékárně . Klidně do puberty 🙂 je to přírodní produkt . Pokud vidíte , ze pomáhají tak klidně dávejte jak je potřeba .
@gnozka: mohla bych mít dotaz na baby calm kapky? Datum spotřeby po otevření je pouze 1 měsíc. Myslíte si, že je to nutné to dodržovat, když jsou kapky na přírodní bázi?
@valentovat myslím si, že právě proto je to třeba dodržet, já jsem přetáhla max pár dní.
Je to proto, že tam nejsou žádné konzervanty ani podobné záležitosti. Ona i obyčejná voda v teple časem zasmrádne 🙂
Se mi zdá, že se to i časem zakalilo, ty kapky
@uzivatelkapetra dobrá, díky moc za názor.Asi na tom něco bude 🙂
Mě říkali v lékárně, že můžeme používat dle potřeby. Synovi ale vubec nepomáhaly, tak jsme ani další lahvičku nekupovali. Jinak můj první syn na prdiky trpěl hodně. Nepomáhalo vůbec nic a trval až do 6měsíců. Teď u druhého syny je to lepší, na prdiky trpěl hodně první dva měsíce, pak už to nebylo tak hrozné. Ja ale používala ,,hadičku na prdiky" a ta byla super. Synům vždy ulevila a byl klid 😉🐣