Autosedačka s Isofixem LIONELO Sander. Máte zkušenosti?

arwen666
2. pro 2019

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s touto autosedackou?
Děkuji za recenze a info

makronka222
2. pro 2019

Co si poridit neco znamejsiho, treba cybex, romer, concord, ktery za to stojej nez nejakej no name shit?🙂

zelenaesmolda
2. pro 2019

@arwen666
urcite bych nesla do sedacky od nezname znacky.pokud chces kvalitni sedacku pridej se na fb do skupiny deti proti smeru,tam ti poradi.
Jinak bych do ni urcite nesla,mrkla jsem na webovky,je to sedacka 0-36kg coz je spatne.Je to asi stejne jako koupit batoleti boty na maturitni ples.Stejne ti nevydrzi celou dobu,zivotnost sedacky je 7 let max.Navic nepisou nic o tom do kolika je protismerna a to ani na jejich vlastnich strankach coz je chyba.Za me urcite nebrat.

125katulka125
13. pro 2019

za mě taky ne, na internetu najdes nekolik kvalitnich obchodu, ktere maji i kameny obchod, kde ti poradi, muzes se podivat, osahat, vyzkouset zapinani apod a pak treba objednat z internetu

zelenaesmolda
13. pro 2019

@125katulka125
centrum autosedacek ma dobre vyskoleny personal,ktery vi,o cem mluvi.
nedavno se nekdo ptal na sedacku z Pompa,me malem kleplo,ze chce nekdo kupovat autosedacku v hrackarstvi

125katulka125
13. pro 2019

já mám dobrou zkusenost s obchodem detsky ruzek, tam byly super, vsechno nam vysvetlili, v podstate to bylo takovy maly skoleni na autosedacky :D