Anketa: Šly byste raději ven nebo uklidily doma bordel?

3. lis 2024

Ahoj! Je nedele, krasne pocasi, ale doma je potreba:
- uvarit
- uklidit (uplne vsechny mistnosti)
- vyprat
- poskladat pradlo
Vse ze seznamu hori.

Ale take je potreba vyvencit po spani dvoulete batole a psa.
Co byste udelaly vy? 😀

autor
3. lis 2024

.

gruyerre
3. lis 2024

Ven se jít musí každý den, takže to je priorita. Vaření... vy jste ještě dnes nejedli? Jestli ne, tak to už nestíháte, uvařit oběd, to si objednejte pizzu 😀
praní prádla je v pohodě, to zvládne pračka. Skládání prádla a úklid bych vyškrtla, to je obojí zbytečné 🙂

autor
3. lis 2024

@gruyerre Uvarit potrebuju na zitrek, to jdu do prace a manzel bude doma s malym.
Vyresila jsem to tak: nahazela pradlo do pracky a pujdem na 2h ven, zbytek udelame potom, az prijdem (doufam 😆), stejne bude brzo tma 😀

ai30
3. lis 2024

Sla bych ven, po navratu uklidila jen to nejnutnejsi, manzel by si zitra uvaril sam cerstve, neni male dite.

lv
3. lis 2024

Ven, varit a uklidit až přijdu

sonaxoxo
3. lis 2024

Udělala bych to nejnutnější a šla ven..když vím, že chci uklidit celý barák, tak ven nechodím, nemusím furt někde courat, zahrada mi stačí. Manžel se vždy postará, že vyvenčí dítě..😁

nelly_strokova
3. lis 2024

Sklidila jsem po obědě a šla ven, prádlo dal prát manžel a nějaký menší úklid je na řadě teď po procházce. 😁 Když je venku hezky, tak jdu prostě raději ven a zbytek počká, nejsem otrok domácnosti, ale chci trávit čas s dcerou.

kakamila12
3. lis 2024

No rozhodně bych se nezdržovala anketama na koníkovi 😀

autor
3. lis 2024

@kakamila12 to vis, dilema, kdyz maly vedle me spal a ja se nemohla pohnout 😁 Mohla jsem jen cumet na mobil a delat ankety😆

barulina
3. lis 2024

Tak když bude manžel doma, tak snad uvari, a zároveň by mohl poklidit.

drep
3. lis 2024

Jít ven má přednost před čímkoliv. Teda kromě akutního průjmu😀

kristyn86
3. lis 2024

U nas to je vetsinou tak,ze si to rozdelime. Ja jdu s detmi ven a manzel mezi tim uklidi. Nebo obracene. Nebo zapneme mycku,pracku a po prichodu dodelame...

gingermom
3. lis 2024

Nechci žít v binci a kdyby se mi toho tolik nahromadilo, zůstala bych doma a dodělala resty, protože pak bych to už jen tlačila před sebou a během týdne nestihla. Děti ven na zahradu, ale i tam je fajn 😉

eliss232
4. lis 2024

Samozřejmě, že bych šla ven, to je prostě nutnost 😀 A to za kažého počasí. Nevařila bych, něco by jsem si objednala a na skládání prádla bych se vyprdla úplně. 😂 Vše vyřešeno. 😅

nel_ias
4. lis 2024

Jsem z těch, kteří si musí nejprve udělat povinnosti, teprve potom řeším zbytek. Takže ano, nejprve bych si uklízela, poskládala prádlo a teprve potom bych někam šla. 🙂