Ahoj! Je nedele, krasne pocasi, ale doma je potreba:
- uvarit
- uklidit (uplne vsechny mistnosti)
- vyprat
- poskladat pradlo
Vse ze seznamu hori.
Ale take je potreba vyvencit po spani dvoulete batole a psa.
Co byste udelaly vy? 😀
Ven se jít musí každý den, takže to je priorita. Vaření... vy jste ještě dnes nejedli? Jestli ne, tak to už nestíháte, uvařit oběd, to si objednejte pizzu 😀
praní prádla je v pohodě, to zvládne pračka. Skládání prádla a úklid bych vyškrtla, to je obojí zbytečné 🙂
@gruyerre Uvarit potrebuju na zitrek, to jdu do prace a manzel bude doma s malym.
Vyresila jsem to tak: nahazela pradlo do pracky a pujdem na 2h ven, zbytek udelame potom, az prijdem (doufam 😆), stejne bude brzo tma 😀
Sla bych ven, po navratu uklidila jen to nejnutnejsi, manzel by si zitra uvaril sam cerstve, neni male dite.
Ven, varit a uklidit až přijdu
Udělala bych to nejnutnější a šla ven..když vím, že chci uklidit celý barák, tak ven nechodím, nemusím furt někde courat, zahrada mi stačí. Manžel se vždy postará, že vyvenčí dítě..😁
Sklidila jsem po obědě a šla ven, prádlo dal prát manžel a nějaký menší úklid je na řadě teď po procházce. 😁 Když je venku hezky, tak jdu prostě raději ven a zbytek počká, nejsem otrok domácnosti, ale chci trávit čas s dcerou.
No rozhodně bych se nezdržovala anketama na koníkovi 😀
@kakamila12 to vis, dilema, kdyz maly vedle me spal a ja se nemohla pohnout 😁 Mohla jsem jen cumet na mobil a delat ankety😆
Tak když bude manžel doma, tak snad uvari, a zároveň by mohl poklidit.
Jít ven má přednost před čímkoliv. Teda kromě akutního průjmu😀
U nas to je vetsinou tak,ze si to rozdelime. Ja jdu s detmi ven a manzel mezi tim uklidi. Nebo obracene. Nebo zapneme mycku,pracku a po prichodu dodelame...
Nechci žít v binci a kdyby se mi toho tolik nahromadilo, zůstala bych doma a dodělala resty, protože pak bych to už jen tlačila před sebou a během týdne nestihla. Děti ven na zahradu, ale i tam je fajn 😉
Samozřejmě, že bych šla ven, to je prostě nutnost 😀 A to za kažého počasí. Nevařila bych, něco by jsem si objednala a na skládání prádla bych se vyprdla úplně. 😂 Vše vyřešeno. 😅
Jsem z těch, kteří si musí nejprve udělat povinnosti, teprve potom řeším zbytek. Takže ano, nejprve bych si uklízela, poskládala prádlo a teprve potom bych někam šla. 🙂
.