Alergie na kravské mléko. Může to být tím?

arwen666
10. lis 2019

Ahoj holky syn ma 7,5mesice do 5 měsíce byl plně kojeny od 6 měsíce má na večeři kasičky od Sunarku mléčné od 6 do 7 měsíce pribral půl kila ale od toho 7 měsíce se mi zdá že nepribira( žádné jiné příznaky nepožadují jen ta váha) zavedla jsem jogurty nevím jestli to má s tím spojitost nebo ne tak bych se chtěla zeptat zda by to mohla být ABKM?Nebo prostě jen tím že se začal plazit a víc hýbat tak proste nebribira tak rychle jak předtím. Děkuji za názory

zelenaesmolda
10. lis 2019

@arwen666
kdyby mel alergii tak ma prujmy a bolesti bricha

arwen666
autor
10. lis 2019

@zelenaesmolda bolesti bříška má po ránu než se vykaka jinak je celý den v pohodě

veronikav31
10. lis 2019

@arwen666 dostává klasické příkrmy nebo jen ty kašičky a jogurt?Při Abkm jsou průjmy a bolení břicha-častokrát i celý den.Pokud se vykaká a je pak v pohodě,tak to Abkm není

arwen666
autor
10. lis 2019

@veronikav31 jo on už jí všechno maso ryby těstoviny zelenina ovoce
Prujmy nemá vůbec a fakt se kroutí jen po ránu a pak už je v pohode

veronikav31
10. lis 2019

@arwen666 tak to Abkm není

diewcatqoo
10. lis 2019

@arwen666 ahoj, moj syn ma abkm a to bol v miminkovskom veku sialeny ekzem, celodenne bolesti bruska a kazda stolica zelena. Ked sme dali prvykrat jogurt, zjedol dve lyzicky a dostal taku alergicku reakciu na kozi, ze som hned bezala vystrasena k pediatricke.
U vas o abkm pravdepodobne nejde. Cim viac sa dieta hybe, tym pomalsie ide vaha hore. Pises, ze medzi 6-7 m pribral pol kila a teraz ma 7,5m. Takze to, ze za 2 tyzdne nepribral nic este neznamena, ze musis panikarit. Su to cca dva tyzdne (pol mesiaca)... hybe sa, uz to pojde pomaly. A mozno ti namiesto vahy porastol do dlzky ;)

arwen666
autor
10. lis 2019

@diewcatqoo dekuji za reakce jsem hrozný plašan ale je první takže jsem ze všeho vyjukana

klovalka
10. lis 2019

Ahoj, pokud by to byla ABKM, tak by se to projevilo už když jsi kojila a jedla mléčné výrobky (předpokládám, že nejsi veganka).

arwen666
autor
10. lis 2019

@klovalka ne nejsem a byl úplně v pohodě