Ahoj holky syn ma 7,5mesice do 5 měsíce byl plně kojeny od 6 měsíce má na večeři kasičky od Sunarku mléčné od 6 do 7 měsíce pribral půl kila ale od toho 7 měsíce se mi zdá že nepribira( žádné jiné příznaky nepožadují jen ta váha) zavedla jsem jogurty nevím jestli to má s tím spojitost nebo ne tak bych se chtěla zeptat zda by to mohla být ABKM?Nebo prostě jen tím že se začal plazit a víc hýbat tak proste nebribira tak rychle jak předtím. Děkuji za názory
@zelenaesmolda bolesti bříška má po ránu než se vykaka jinak je celý den v pohodě
@arwen666 dostává klasické příkrmy nebo jen ty kašičky a jogurt?Při Abkm jsou průjmy a bolení břicha-častokrát i celý den.Pokud se vykaká a je pak v pohodě,tak to Abkm není
@veronikav31 jo on už jí všechno maso ryby těstoviny zelenina ovoce
Prujmy nemá vůbec a fakt se kroutí jen po ránu a pak už je v pohode
@arwen666 tak to Abkm není
@arwen666 ahoj, moj syn ma abkm a to bol v miminkovskom veku sialeny ekzem, celodenne bolesti bruska a kazda stolica zelena. Ked sme dali prvykrat jogurt, zjedol dve lyzicky a dostal taku alergicku reakciu na kozi, ze som hned bezala vystrasena k pediatricke.
U vas o abkm pravdepodobne nejde. Cim viac sa dieta hybe, tym pomalsie ide vaha hore. Pises, ze medzi 6-7 m pribral pol kila a teraz ma 7,5m. Takze to, ze za 2 tyzdne nepribral nic este neznamena, ze musis panikarit. Su to cca dva tyzdne (pol mesiaca)... hybe sa, uz to pojde pomaly. A mozno ti namiesto vahy porastol do dlzky ;)
@diewcatqoo dekuji za reakce jsem hrozný plašan ale je první takže jsem ze všeho vyjukana
Ahoj, pokud by to byla ABKM, tak by se to projevilo už když jsi kojila a jedla mléčné výrobky (předpokládám, že nejsi veganka).
@arwen666
kdyby mel alergii tak ma prujmy a bolesti bricha