9týdenní neusne bez pláče

ulicnice82
27. srp 2017

Holky potřebovala bych poradit.kojenec 9 týdnů plně kojen nejde nám usnout.mam velké problémy se spánkem neusne jinak než na rameni a následně ji položíme kdy přes den spí max 20 min, a nastává opět pláč opet rameno.je na ni vidět že je velmi unavena ocicka má oteklé otvírá pusinku ale jak zavírá ocickq únavou tak přichází strašný pláč hysterie a stejně se pak i probouzí.nevite co by nám pomohlo?

aktakd
27. srp 2017

Zrejme chce citit vasi naruc, doporucuji satek nebo nositko. Muze spinkat u vas a vy budete mit volne ruce 🙂

petrasipkova1
27. srp 2017

Nevím co znamená usne na rameni,ale dcera usínala u kojení,lehla jsem si s ní,kojila u toho usnula. Potom také 2 x denně v kočárku,později jsem ji nosila v manduce a to taky prochrupkala celou procházku. Večer usínala vždy u kojení. V noci také.

anetka1701
27. srp 2017

Doporučila bych šátek a nechat jí spát v šátku... večer klidně u kojení, nebo aspon přitulenou k vám... Zjevně nutně potřebuje cítit přítomnost rodiče, je maličkatá, tak jí to dopřejte...

luj89
27. srp 2017

@ulicnice82 Resi se to ti snad 2x denne... Mala miminka tezko usinaji jinak, nez u maminky (nebo jine blizke osoby). Je to pry v detech ,,zakodovano,, protoze mladata obecne jsou snadnou potravou pro predatory, a tak nechteji byt samotne, boji se. Ja mam 8tydenni dcerku a jinak, nez v satku nebo v posteli se mnou neusne. A ja mam navic kontrolu, jestli spinka a zije 😀

ulicnice82
autor
27. srp 2017

Šátek i nosítko zkoušíme od narození a strašně tam křičí, hned ji nabídnu i prso a přesto začne křičet a škubat sebou.vim že mne potřebuje cítit snažím se jí být pořád na blízku ale nejde jít ani na procházku s kočárkem.jsme pořád doma.kdyz ji uspim a dám do kočárku tak za 10 min je strašný pláč

pikl
27. srp 2017

@ulicnice82 naše 4-tydenni holčička je na tom podobně, přes den nám usíná v náručí a když ji dáme do postýlky, tak se často po několika minutách vzbudí. Pomáhá nám pouštět bílý šum a uspavat v zavinovacce, to je pak větší šance, že usne na pár hodin

luj89
27. srp 2017

@ulicnice82 vetsinou se nechteji mimca nosit, kdyz jsou hladove nebo potrebuji vymenit plinku. Pak taky nektera miminka nemaji radi navazovani (jako to moje 😀). Place jeste treba 5 minut po navazani a pak spokojene spinka.

ulicnice82
autor
27. srp 2017

@pink máme též bílý šum, dříve spala aspoň chvíli u vysavače a budila se bez toho hysterického pláče.nyni nejde jet ani na nákup, věřím že to přejde.spise mě zajímala nějaká rada zda zkusit třeba homeopatii nebo zjistit tu příčinu pláče

ulicnice82
autor
27. srp 2017

@luj89 dávám si pozor aby byla překvapená i nakrmena když ji tam dávám.chodime 15 min navázání po domě a zahradě a pak už to vzdám a musím vyndat jak place

ulicnice82
autor
27. srp 2017

@luj89 prebalena

luj89
27. srp 2017

@ulicnice82 a nemuze byt hladova? Pribira pekne?

anetka1701
27. srp 2017

@ulicnice82 pokud v nosítku pláče, možná to bude špatnym úvazem... Zkusila bych kontaktovat někoho z okolí, kdo se v tom vyzná, určitě rád ukáže a naučí... Sama jsem takhle pomáhala několika maminkám se správným úvazem a pak obrat o 180 stupnů 🙂

ulicnice82
autor
27. srp 2017

@luj89 též jsem si myslela ale opravdu hezky přibírá dle doktorky je úplně v pořádku. tenhle hystericky pláč se objevil snad od 6 týdne do té doby poplakavala ale ne tímto způsobem připadá mi že je nešťastná jen z toho že nemůže usnout☹ a pořádně se prospat. Po těch 10 min spánku začne ječet a nemá ani ocicka otevřené.

luj89
27. srp 2017

@ulicnice82 jeste k tomu satku, nevzdavala bych to 🙂. Nam treba chuze nepomaha, musim se pohupovat nahoru-dolu, nejlip na mici. Podle me ji proste chybite 🙂

myjusiatko
27. srp 2017

Na prsu vam neusne?

izz76
27. srp 2017

@ulicnice82 Jediná rada,nepokládat když usne. Mě dcera spala první 4měsíce přes den,pouze v náruči,položit se nedala,spánky byly spíš krátké. Než usnula musela jsem s ní pochodovat,pak jsem si pohodlně sedla i s dcerou,k ruce tablet nebo knihu a její spánek jsem využila k odpočinku...

beremeseanicka
27. srp 2017

Odkud jste? Kdyz byste byla z Prahy zkusila bych se satkem pomoct...🙂Treba je tam jen spatne navazana...Nam to moooc pomohlo...

23363
27. srp 2017

Zkuste knihu Klidné spaní a ukládání... my to měly stejně. V začátku to opravdu řešit tak, jak píše izz76. Nebo zkusit vypozorovat, za jak dlouho se dítě budí. Když je to za 20 min., tak za 17 min. přiskočit a dítě zvednout nebo ho obejmout.. jim se po těch cca 20 minutách mění fáze spánku a ony "kontrolují", jestli je všechno tak, jako když usnuly...

ulicnice82
autor
28. srp 2017

@beremeseanicka jste zlatá bohužel brno

ulicnice82
autor
28. srp 2017

@23363 děkuji moc knížku koupím a vyzkouším i tu řadu to je dobrý tip

kaci81
28. srp 2017

Je to náročné, taky jsem si to s malým užila 🙂 Pomáhalo jedině usínat u kojení, houpat v babyvaku hacka, pouštět bílý šum, jezdit venku s kočárkem nebo nosit v manduce .. to pomáhalo u nás. Hodně štěstí a klidu.