Zdravím maminky, mám 9-ti měsíční mimčo a trochu se trápíme se spaním :( Do 6. měsíce klidně prospalo celou noc a potom se začalo budit 4-5x za noc. Myslela jsem, že to jsou zuby, tak jsem to neřešila, ale už to trvá 3 měsíce. Já problém se vstáváním nemám, jen nechci aby mimču něco chybělo. V noci kojím, někdy pije hodně někdy si jen cucne. Jak spí vaše miminka?
😀 jako bych cetla o tom nasem 😀 do sesti mesicu spal od deviti do deviti a pak konec. Taky jsem myslela ze v tom jsou treba zuby nebo spurt ale zustalo mu to az do roku. Ted se jednu noc vzbudi ve 3 jindy v 5 rano nekdy spi celou noc. Byva to tim jaky maji den nebo zkratka nemuzou zabrat a potrebujou uspat. Nejsi jedina, tvoje mimco neni jedine tak se nestrachuj je to normalni, bude to lepsi ale ze by si spala celou noc treba do osmi... to si pockas 😁
My taky nespime 😁
spánek se hodně mění...mně teda dítě nikdy nespalo celou noc. nejdřív buzení tak 3-4x, nejdřív spal i docela dost hodin v kuse, pak už se budil po dost krátký době... to bylo nejlepší. pak se to zvrtlo a buzení čím dál častějc,pak dlouhý období buzení po hodině, někdy 1,5 hodině, pak po 3 hodinách, k ránu po hodině, a ted to vypadá, že se zase vrací ono skvělý období buzení po hodině:( člověk má pocit, že mu mrskne, ale pak zjistíš, že zvyknout se dá fakt na hodně a docela dost pomáhá to prostě tolik neřešit no...nic nenaděláš. můžeš zkoušet nějaký lidový rady a nakonec stejně mnohdy nic nepomůže:D
takže mimču asi nic nechybí..prostě to tak jen má.
Hodne se detem meni spanek pri skoku v pm vyvoji, kdyz se „uci" neco noveho. A hlavne, je to uplne normalni. Mne se dcera budila jeden cas i po hodine. Pak slus- a spi ted jen s jednim pricucnutim, nekdy i celou noc.