Maminky moje malá má přesně 9 dní. Je normální, že se napapa a ihned do půl hodinky usne. Spí i 3 hodiny vkuse. Prostě jen spi nebo papa. U první dcery jsem to tak neměla, ta byla pořád vzhůru, spala jen v noci. Tak na to nejsem právě zvyklá a zajímá mě zda je to normální. Děkuji moc za vaše komentáře
U nás to bylo stejně a v pořádku
ano, je to naprosto normální a pokud od prvního na to nejsi zvyklá, tak si to užívej, co o jde🙂 já to tak měla u první, tak doufám, že ta druhá cácorka bude v tomto směru po ségře resp. po mě...jinak naše č.1 doteď (skoro 4 roky), když spí, můžou střílet z děla a ona to neví....minulý týden jsme byly v nemocnici a zaspala i měření tlaku a teploty 😀
@rousse no právě, starší u ní skáče přímo křičí, dupe, mlátí z dveřmi a méně spí jak zabite. Ani to s ní nehne 😂😂. Když spí tak ji prostě nic neprobudi
Užívej si to!!! Jinak nám dcera takhle spala první dny, protože měla žloutenku, při té jsou prý děcka spavější, ale u doktora na první prohlídce jste už určitě byly, takže je třeba jen tak úžasná ☺️
@jana2222016 po šestinedělí budeš vzpomínat na doby klidu :D
Naša spala aj šesť - sedem hodín vkuse v noci, to mala asi mesiac. Lekárka nám vravela, že ju máme budiť, skúsili sme dvakrát, nedalo sa, nechali sme to tak. 🙂 Všetko je ok, užívajte!
Buď ráda a užívej si to