Dobrý den, procházela jsem ostatní příspěvky ale nenašla jsem nic podobného tak prosím o radu.
Můj 9mesicni syn spal od začátku špatně, teď to ale vyvrcholilo k nejhoršímu. 😐
Od mala má rezim-vykoupat, najíst a spát, který nám funguje, ale asi tak max. Do půlnoci.pak se začíná budit a je celkově nervózní. Furt háže ručičkami okolo obličeje, hledá dudlíka, procitne a sám neusne. Musím ho uhoupat a pak většinou dospi snama v posteli.navic má teď "olezly" prst od slin a v noci si to škrábe a tím se i budi
může mít zlé sny
Já měla také nespavce no teda furt je. Nic nepomohlo musela jsem si sním jít každý den tak od 2,3 od ráda tak do 5,6 hrát . To začalo asi po půl roce a trvalo to roka a kousku asi. Pak jsme vždycky šli zase spát. Prostě je vyspalý a nepotřebuje tolik spánku. Nechci nějak strašit nebo tak něco, akaždé dítě je jiné syn nespí do teď chodí spát kolem 11 a vstáváme o půl 6 do školy a to chodí teprve do první třídy. Dcera je opak ta v 8 hodin lehne a hned spí a to má od malička. Já si myslím, jestli to není lehká forma hyperaktivity ale to je opravdu jen můj odhad.
Pokud spí aspoň s Váma tak je to fajn. Dělá to takhle asi hodně maminek. 🙂
Sázela bych na zuby... Zkusila bych dásna masírovat nějakým přírodním olejíčkem při růstu zubů (nám se osvědčil Karel Hádek).