8měsíční holčička se v noci často budí kvůli pití

malirek
7. led 2017

Ahoj holky,
potřebuji pomoc. Mám 8 měsíční holčičku co se mi často budí v noci. Malá 24.12. přestala úplně pít umělé mléko. Vyzkoušela jsem několik druhů ale z flašky nic, zkusila jsem to lžičkou a když jsem ji krmila navalovalo se ji. Nenutila jsem jí to.Začala jsem po diskuzi s doktorkou dávat jogurt a kaše aby měla příjem vápníku. Jenže nastal problém, v noci nepije nic jiného jen čaj. Takže se v noci budí co chvilka a ještě se i budí jenom kvůli tomu že ji vypadl dudlík. V noci vstávám kolikrát i 7x za noc. Malou už mám v posteli u sebe. Po zkoušce v postýlce to bylo o něco horší.
Prosím o radu na co vše si mám dát pozor. Někdo říká teplo, to nemáme. Fyzický kontakt, toho máme za noc až až. Večer před spaním sní kaši bez problému.
PROSÍM O RADU ! ! !

panickatlamicka
8. led 2017

Rekla bych, ze pomuze nedavat kasi na noc. Je plna sacharidu, pri travenip pracuje i mozek a dite spatne spi. Na noc dej zeleninovou pokivku treba.

malirek
autor
8. led 2017

@panickatlamicka díky za radu to mě nenapadlo.

mammoth007
9. led 2017

Mame to podobne ☹ pred spanim mala pije UM a potom celou noc caj, caj, caj.. zkousela jsem ji dat vodu, protoze tu moc nemusi, myslela jsem, ze tak vypije min, ale to se probudi a rve, dokud nedostane caj ☹ taky si s tim nevim moc rady. Me na tom stve, ze i kdyz ji v noci prebaluju, bezne se stava, ze plinka nevydrzi a vstava total promocena. Doktorka rikala, ze mame davat vic pit pres den, aby v noci zizen nemela, ale nic, pije jak duha ve dne v noci ☹

malirek
autor
9. led 2017

@mammoth007 Malá pije ve dne i v noci, připadá mi, že pije úplně stejné množství co za den, to za noc. Já teda v noci nepřebaluji. Používám v noci plenky tesca a jsem s nimi nadmíru spokojená. Máme velikost 4+ a super. jen to stávání je děsné. teď už to není tolik na čaj ale spíš na vypadený dudlík.