Ahoj holky,
potřebuji pomoc. Mám 8 měsíční holčičku co se mi často budí v noci. Malá 24.12. přestala úplně pít umělé mléko. Vyzkoušela jsem několik druhů ale z flašky nic, zkusila jsem to lžičkou a když jsem ji krmila navalovalo se ji. Nenutila jsem jí to.Začala jsem po diskuzi s doktorkou dávat jogurt a kaše aby měla příjem vápníku. Jenže nastal problém, v noci nepije nic jiného jen čaj. Takže se v noci budí co chvilka a ještě se i budí jenom kvůli tomu že ji vypadl dudlík. V noci vstávám kolikrát i 7x za noc. Malou už mám v posteli u sebe. Po zkoušce v postýlce to bylo o něco horší.
Prosím o radu na co vše si mám dát pozor. Někdo říká teplo, to nemáme. Fyzický kontakt, toho máme za noc až až. Večer před spaním sní kaši bez problému.
PROSÍM O RADU ! ! !
@panickatlamicka díky za radu to mě nenapadlo.
Mame to podobne ☹ pred spanim mala pije UM a potom celou noc caj, caj, caj.. zkousela jsem ji dat vodu, protoze tu moc nemusi, myslela jsem, ze tak vypije min, ale to se probudi a rve, dokud nedostane caj ☹ taky si s tim nevim moc rady. Me na tom stve, ze i kdyz ji v noci prebaluju, bezne se stava, ze plinka nevydrzi a vstava total promocena. Doktorka rikala, ze mame davat vic pit pres den, aby v noci zizen nemela, ale nic, pije jak duha ve dne v noci ☹
@mammoth007 Malá pije ve dne i v noci, připadá mi, že pije úplně stejné množství co za den, to za noc. Já teda v noci nepřebaluji. Používám v noci plenky tesca a jsem s nimi nadmíru spokojená. Máme velikost 4+ a super. jen to stávání je děsné. teď už to není tolik na čaj ale spíš na vypadený dudlík.
Rekla bych, ze pomuze nedavat kasi na noc. Je plna sacharidu, pri travenip pracuje i mozek a dite spatne spi. Na noc dej zeleninovou pokivku treba.