Ahojte damy, prosim o radu dcera 8 mesicu sem tam (nekolikrat denne) jakoby skloni hlavicku k levemu raminku i to raminko pozvedne (nevim jak presne to popsat) nedeje se to podle nejakeho pravidla. Nevim co to muze byt, nechci nic zanedbat. Nevite nebo nemate zkusenosti co by to mohlo byt..? Dekuju
Ahojky maly to dela taky, presne jak popisujes, ale sklebi se u toho a dela kraviny, ale udela to jen nekdy. Parkrat do tydne. Teda doufam, ze nebudeme muset jit pro bryle ☹ Ale jinak pricinu jsem nenesla, myslela jsem, ze to dela pro zabavu.
Ahoj, malá to dělala taky, doktor nás poslal na neurologii, kde jsme si jen potvrdili, že je malá zdravá, díky Bohu! 🙂 bál se zachvatoviteho onemocnění a aby to nepodcenil. Já osobně mám podezření na jantarové korálky, které ji vadily na krku a tak se tak nějak skrabala 🙂
Mala to dela taky. Mozna jen nezrala NS. na neuro jsme byli ( kvuli jinym vecem) a EEG cisty. Pozorujte,uvidite. Kdyby to bylo neuro puvodu,bude se to stupnovat.
Já bych pro klid zašla k lékaři. Raději ,,otravovat,, zbytečně, než přijít pozdě.
Držím pěstičky ať to nic není !
Ahoj, pred par lety neco podobneho resila moje sestrenka. Jeji syn ale naklanel hlavicku velmi casto! Nakonec se z toho vyklubala ocni vada. Klucina ted akorat nosi bryle. ;) Drzim palce, at to nic neni.