Ahoj maminy, asi už se to tu několikrát opakovalo...diskuse na podobné téma...moc se na stránkách ještě nepohybuju...ale,...
Máme 8,5m chlapečka. Je to fanatik do pohybu a je vcelku neposednej....občas si vydrží hrát, ale teď spíš myslí na to, že by chtěl chodit:(
Nicméně to jeho spaní mě občas stále drtí. Večer mu dávám mlíko, většinou u něj usne...ale občas si tak žvatlá a usne potom, občas dělá sprasky...prostě je takovej nepředvídatelnej. Přes den spí mezi 10 - 12 hod tak cca 1,5 hodiny...a to opět po flašce s mlíkem...to je většinou tuhej jak pařez...v noci se stále budí na krmení...bývalo to klem jedné - druhé a pak kolem čtvrté - šesté, ale teď nějak ne pak už moc spinkat. Většinou řve cucne si mlíka za pět minut to samý znova.
Už sem nějaká hotová, kdyby tead spal celou noc a pak vstával dřív, nebo ať se budí v noci ale vydrží aspoň do sedmi....pomoooooccc...poradítě někdo?
tak to jsme na tom stejně, malý taky přes den moc mlíčko nechce, začínáme teprve s příkrmy, a v noci se podle mě dojídá. Po večerním mlíčku, to se do něj snažím co nejvíce dostat, se taky budí někdy už v deset, někdy to ale vydrží až do půl dvanácté, ale to jen vyjmečně.
Ahoj, stejnej problém. Malýmu je 9 měsíců a poslední dobou se budí v noci co 1,5 - 2 hodiny a jinak než u prsa nechce usnout. Je mi jasný, že si to vynucuje a asi by pomohlo prostě nedat a trvat si na svým, protože hlad určo nemá, ale na to asi nemam nervy... Už aby ho to přešlo a zase spinkal jako dřív. Dělam si naděje, že to přejde s ukončením kojení, ale to taky nevim, jak a kdy uděláme, když to tak miluje :D
Ahoj ráda bych ti poradila, ale myslím, že mám v podstatě stejný problém jako já s malým. Naučila jsi ho usínat s mlíčkem. Mě totiž jinak v noci neusne, jen když se napije mlíčka. Když má v noci hlad vypije si svou dávku, ale když se zbudí třeba po hodině znovu, stačí aby se trošku napil a usne. Také přemýšlím jak ho to odnaučit, ale on když to nedostane tak šílené řve a není ho možné ničím utěšit.