Můj 7.měs. syn v postýlce hlavou schválně naráží do špruslí, má potom červené otlaky na hlavičce. Když si ho ráno vezmu k sobě do postele, schválně se snaží dostat k pelesti a zase zkouší tvrdost svou hlavičkou. Je to normální? Nebo ho snad něco trápí? Mám obavy, aby si neublížil.
Mala ma rok a pul a taky obcas boucha hlavuckou do postylky.... Netusim proc
Kamarádka mi rikala, ze to jako malá delavala taky a dneska je z ní sikovna pravnicka🙂 vliv to mit asi žádný nebude, jen davat pozor, aby to nebyly velké pecky no...
Malé je 13 měsíců a dělá to už cca 3 měsíce. Jenza ona to nedělá u sprusli, ale u pelesti postýlky. Ta je plná 🤦
Malej to dela u vseho moznyho, jeste se smeje, je mu 13m. Vypozirovala jsem ze to dela hlavne kdyz je unaveny anebo tak signalizuje unavu
Nasemu prckovi se libil ten zvuk. Pokud nema boule a modriny, asi bych to resila vysokym mantinelem v postylce nebo cestovni postylkou, ta sprusle nema.
Dekuju za komentare. Napada me jestli to teda nebude tim, ze je unaveny. Ale spis se mu asi libi jak to zni 🙂 Tak mi zbyva jen hlidat, aby si neublizil.
Syn ma rok a dělá to taky. Dokonce si sedne úmyslně ke zdi a dělá to. Taky nevím proč.