7měs. mimi. Jaký je váš režim?

31. říj 2024

Ahoj maminky, napište mi jaký máte v tomto věku s malými režim, kolikrát a kdy vám chodí spát, kdy papaj a třeba inspiraci co dáváte🙂 děkuju 🥰
Mám za celou dobu poprvé problém se spánkem, a neustále musím nosit protože moje dítě absolutně nevydrží na podložce natož si hrát, prostě se hned sápe ke mě, nevadí mi to, ale když čtu jak si miminka hrají tak si říkám co je špatně, a hlavně si myslím že je to období kdy potřebuje být na podložce, pro vývoj, aby se i naučil se plazit. Děkuji ☺️☺️

misha31
31. říj 2024

Memu je 9m, ale ten rezim i jidlo mame od 7m stejne.
Denne ma 3 spanky - vstava mezi 4-5h, pak spi cca od 7-7:30, 11:30-12:30 a 15:30-16:00. Spi od 19:30 a v noci ma jeste 1x mleko (pres den 3-4x)
Jidlo ma plnohodnotne snidane, obed, veceri, k svacine mleko, krupka. Jidlo mu davam podobne, co mame my, od tech 7m ma zavedene temer vse a jiz nemixuji. Takze klidne obed knedlik maso spenat.
Chodime 2x denne na prochazku - vzdy hodina dopo, hodina odpo - za kazdeho pocasi. Jakmile se nejde, je mrzuty a chce doma chovat, spatne spi.
Takze z prochazky spokojen a klidne hodinu si sam hraje, sem tam me zkontroluje, da pusinku a hraje si dal. Luky uz se vsude dostane, chodi kolem nabytku, zabavi se hodne sam.
Pracuji z domova a mam jeste starsi postizenou dceru, tak jsem rada za hodne detatko

konidana
31. říj 2024

Rezim? Co to je?😂. Jako jo, v tomto veku deti vstavaly zhruba kolem 6.h rano... usinaly vetsinou nekdy mezi 20.a 23.h. a to mezi tim bylo pokazde trochu jinak.