7měs. holčička začala špatně spinkat, brečí i ze spaní

petras01
16. srp 2015

ahojte,prosím o radu. Mám holčičku teď bude mít 7 měsíců a vždy krásně usínala. Teď břečí i ze spaní,v postýlce se točí 360 stupňů. Spinká na bříšku a když se probudí je hned na kolínkách a nechce usnout.Dřív uspávání v pohodě ted prostě jenom brečí a už si nevím rady. Nemá někdo zkušenost? Proč se to děje?přes den spinká pěkně ale poslední týden je hodně uplakaná i přes den.děkuji

mariyanka
16. srp 2015

Nerostou jí zoubky?

mandala
16. srp 2015

Můžou to být zuby, může mít hlad, může na ni něco lézt, může to třeba jenom na tebe zkoušet. Během prvních let se dětem režim hodně mění, jednou je vše v pohodě a druhý den je zas všechno vzhůru nohama. A někdy s tím neuděláš vůbec nic.

petras01
autor
16. srp 2015

Zuby nevím,jdou ji tam vidět ale že by to měla nějak nateklé,červené tak tam nic nemá.
Na noc jí dávám kaši ale tu jí už před měsíc a zatím v pořádku.

leniczka23
17. srp 2015

@petras01 Vydrž, ono to zase přejde..může mít nějaký spurt, nebo se teď hodně učí novým věcem, zuby.. Maxim je spavý od narození, ale už tak 3x měl taky nějaký výkyv, trvalo to max měsíc a pak jak když utne..Pokud to teda nebyli zuby. to odeznělo jen co se prořízly..Držím palce ať je brzy lépe..

loc
17. srp 2015

Napadá mě, jestli to není z toho vedra... Kolik máte doma stupňů a v čem malá spinká? Možná pomůže přicházející ochlazení. Držím palce, ať se to brzy vrátí k normálu 🙂

petras01
autor
17. srp 2015

děkuji za podporu 🙂 malá spinká buď v plence když byly ty vedra nebo v body. Bydlíme v paneláku a ložnici máme s balkonem.Ale snažila sem se větrat a stejně vzduch stál 🙂 snad to brzo přejde.

loc
17. srp 2015

@petras01 Treba to bylo fakt tim, ted by ty vedra mely pominout, tak uvidis, treba se to zlepsi. Ale soucitim s tebou, malej mi nastesti spinka krasne, ale v tehle vedrech se parkrat stalo, ze se treba v pul jedny v noci najednou postavil v postylce a byl to des.