6týdenní miminko pořád spí

monikagurthova
18. kvě 2016

Ahoj holky budu mít asi blbej dotaz, ale jsem z toho trosku nesva. Elišce je 6 týdnu v pondělí jsme byly na kontrole u dětského a prý vše OK. Ale od vcera jenom spi. Usne hned po jídle (je na UM) a spi 3-4 hodiny vzbudí se naji se a usne. Předtim bylo "normální" ze byla dopoledne vzhůru cca 1-2 hodiny a odpoledne i dyl a v noci po jídle taky vždycky aspoň 30 minut trdlikovala. Ted se naji a usne. Je to "normální"? Normálně cura, normálně kadi, od vcera ma teda trochu rýmu ale bez teploty, pije normálně jako vždycky.....rano dneska vydržela "povidat" asi hodku a od te doby jenom spi. Děkuji

jane46
18. kvě 2016

Nevím jestli Ti to pomůže, ale takhle mě popisuje moje mamka... od narození mě na jídlo musela budit a ještě než jsem dojedla, tak už jsem zase spala... 😀 a jsem normální... Ale já miminko teprve čekám.

monikagurthova
autor
18. kvě 2016

@jane46 No ja jsem spis v šoku, protože je to raz na raz. Normálně to byl čert kolikrát ani nechtěla zabrat a ted dva dny jenom chrni. 🙂 jestli je to tou rymou nevim

guinea
18. kvě 2016

@monikagurthova Děti hodně reagují na počasí, na tlak... Nemůže to být tím? Jinak na očko jste asi ještě nebyli?

carmilla
18. kvě 2016

Na mě se prý chodili dívat, když jsem byla prcek, jestli žiju...údajně jsem taky pořád spala a budila se prakticky jenom na žvanec. :D A myslím (doufám), že jsem celkem normální. :D

monikagurthova
autor
18. kvě 2016

@guinea ne očkováni jeste nebylo a prave se mi tady probudila huraaaa a je akční jako vždy 🙂 spadl mi kamen ze srdce

karlajasmine
18. kvě 2016

@monikagurthova může to být i růstový spurt.

monikagurthova
autor
18. kvě 2016

@karlajasmine to by mohlo byt je fakt ze by nas snedla i s botama musim ji hlídat kort na UM

lucykal
18. kvě 2016

Každý den je jiný myslím, že to bude ok. Malá nám taky pořád spinkala a já jako miminko taky.

monikagurthova
autor
18. kvě 2016

Holky děkuji, jak ma clovek první, tak je ze všeho tak vyplaseny.....

slimacikmia
19. kvě 2016

@monikagurthova moj maly to robieval tie, a kopirovalo to aktivitu v brusku. Boli dni, kedy vela spinkal a dni, kedy nechcel spat vobec. Mozno to suvisi s rastom, kto vie. Nemala si to aj ty takto, ked bol v brusku? Ze si na cca2 dni citila menej pohybov? Ja som sa vtedy vzdy zlakla a bezala som k dr, lebo inak to bol a teraz je poriadny drak 🙂

monikagurthova
autor
19. kvě 2016

@slimacikmia jo je fakt ze byly dny kdy jsem do ni musela stouchat aby se pohnula a dny kdy jsem myslela, ze mi z břicha vyleze 🙂

janabrozova
19. kvě 2016

@monikagurthova Ahoj, moje malá to občas dělá taky - má 4 týdny. Ptala jsem se mamky a říkala, že můj brácha to dělal takhle pořád, že jen jedl a spal 🙂 Já si teď spíš dělám starost, protože mi malá klidně v noci spí i 7-8 hodin a ve dne skoro vůbec.

miladka72
19. kvě 2016

bud te ráda že spí aspon si odpočinete,doma uděláte co potřebujete...mě se syn budil každou půl h.to byl mazec..a dcera do 5 měsíců jen spala...tak jak popisujete

monikagurthova
autor
19. kvě 2016

@miladka72 no to je taky problem nespí zrovna hluboce ze zacatku když usnula mohla projít barakem cimbalovka a spala ted stačí jeden ostrý zvuk a brečí. Nevim přitom my jsme pres den od zacatku jeli normální režim žádné chození po špičkách.