Dobrý den bohužel se mi stala menší nehoda s malým šli sme spinkat do obýváku a nešťastnou náhodou spadlo na hlavičku ihned sem volala 155 a je-li dne do nemocnice tam řekli že malý v pořádku byli sme dva dny na pozorování ale zdá se mi že malý je jinej před nehodou furt brecel i při koupání včera sem ho koupala a nebrečel reakce ať po 1 minutě a vždy když sem ho odložila brečel teď ne doktoři rikaji je v pořádku ale mě se zdá že je jinej zda se mi že furt Spinka no nevím
@misa890 Nemusí to s tím vůbec souviset...jestli máš pochybnosti tak to zkus probrat ještě s jiným doktorem, ale pokud jste byli na pozorování, a určitě mu dělali rentgen, pak by to mělo být v pořádku...
Pokud lékaři nenašli ani otřes mozku, nedovedu si moc představit, že by se v té hlavičce něco poškodilo.
To, že je víc spavej, může být klidně vedrem - můj dvouleťák spí 9 h v noci + 4 h přes den a to už to vypadalo, že denní spánek zruší. To, že nepláče při odložení může být tou spavostí - prostě nevyžaduje další zábavu, rád usne... Dva dny jsou vlastně v životě takhle malého miminka hodně a může během nich nastat nějaké vývojový skok, který prostě reakce dítěte změní (třeba jako že mu přestane vadit voda... i když i to může být vedrem - prostě se rád ochladí). Pokud nezmizelo něco, co před tím uměl (pasení koníčků, koukání po hračkách, úsměv, možná už nějaké broukání), tak bych se fakt nebála.
@klokanka31 jsme teď v nemocnici ultrazvuk hlavičky a bříška v pořádku budu mu dělat výtěr že stolice atd
@misa890 Tak ať dobře dopadnete 🍀
@klokanka31 děkuji
To se občas stává, věřila bych doktorům, že je malý v pořádku. 🙂