6týdenní miminko. Co myslíte?

misa890
29. čer 2021

Dobrý den bohužel se mi stala menší nehoda s malým šli sme spinkat do obýváku a nešťastnou náhodou spadlo na hlavičku ihned sem volala 155 a je-li dne do nemocnice tam řekli že malý v pořádku byli sme dva dny na pozorování ale zdá se mi že malý je jinej před nehodou furt brecel i při koupání včera sem ho koupala a nebrečel reakce ať po 1 minutě a vždy když sem ho odložila brečel teď ne doktoři rikaji je v pořádku ale mě se zdá že je jinej zda se mi že furt Spinka no nevím

nikjean
29. čer 2021

To se občas stává, věřila bych doktorům, že je malý v pořádku. 🙂

misa890
autor
29. čer 2021

@nikjean a může být postiženy je to dost hnusné slovíčko ale mám stojí obavy kezby spadla já a ne on malý je plně kojeny a vždy brečí no teď se nabije a hned usne

adula000
29. čer 2021

@misa890 vůbec na tohle nemyslí, vůbec ten neklid nemusí s pádem souviset. Prostě může mít takové období teď

misa890
autor
29. čer 2021

@adula000 děkuji chci aby byl malý šťastný a zdraví tohle to se nemělo stát

nikjean
29. čer 2021

@misa890 Já myslím, že se to stane ještě nespočetněkrát. 😀

misa890
autor
29. čer 2021

@nikjean to já vím ale myslí na tu hlavu ku už budu víc opatrná

klokanka31
29. čer 2021

@misa890 Nemusí to s tím vůbec souviset...jestli máš pochybnosti tak to zkus probrat ještě s jiným doktorem, ale pokud jste byli na pozorování, a určitě mu dělali rentgen, pak by to mělo být v pořádku...

cilkat
29. čer 2021

Pokud lékaři nenašli ani otřes mozku, nedovedu si moc představit, že by se v té hlavičce něco poškodilo.
To, že je víc spavej, může být klidně vedrem - můj dvouleťák spí 9 h v noci + 4 h přes den a to už to vypadalo, že denní spánek zruší. To, že nepláče při odložení může být tou spavostí - prostě nevyžaduje další zábavu, rád usne... Dva dny jsou vlastně v životě takhle malého miminka hodně a může během nich nastat nějaké vývojový skok, který prostě reakce dítěte změní (třeba jako že mu přestane vadit voda... i když i to může být vedrem - prostě se rád ochladí). Pokud nezmizelo něco, co před tím uměl (pasení koníčků, koukání po hračkách, úsměv, možná už nějaké broukání), tak bych se fakt nebála.

misa890
autor
29. čer 2021

@klokanka31 jsme teď v nemocnici ultrazvuk hlavičky a bříška v pořádku budu mu dělat výtěr že stolice atd

misa890
autor
29. čer 2021

@cilkat no malý se usmívá občas kecá sennou vydává zvuky jo a teď začal hrát ze spaní nevím zda je to v pořádku tohle to ale uvidíme no prostě chci aby ho lepší zkontrolovali teď sem na jipce tak uvidíme no teď umírám že nemám malého u sebe je to těžké ho nemít

misa890
autor
29. čer 2021

@misa890 malý dneska moc nevypil a usíná u toho to mě přesvědčilo že je něco špatně snad vše dopadne dobře

klokanka31
29. čer 2021

@misa890 Tak ať dobře dopadnete 🍀

misa890
autor
30. čer 2021

@klokanka31 děkuji

maggie_
1. črc 2021

@misa890 Tak jak to dopadlo, je v pořádku? 🍀

misa890
autor
1. črc 2021

@maggie_ tak malý je v pořádku vzali mu stolu a zjistili že má bakterii zítra mi řeknou o jakou jde proto spinkal tak často a Nepapal tak jak měl

maggie_
1. črc 2021

@misa890 Tak jsi vážně šikovná, že jsi na to přišla. Instinkty fungují, tak přeju moc štěstí a zdraví 🍀

misa890
autor
7. črc 2021

@maggie_ děkuji malý je jako dřív