6týdenní dcera tlačí do plenky při usínání a ve spánku

alvapcz
8. únor 2018

dObry den, dcera 6 týdnů, v poslední době nějak nemůže usnout a stále hrozně tlačí do plenky...třeba v noci spí a přitom hrozně tlačí pak 3 minuty klid a zas.. má někdo něco podobné? 😑

priefi
8. únor 2018

@alvapcz a nejis neco nadymaveho? Anebo zda se neprojevuje abkm.

alvapcz
autor
8. únor 2018

Co je abkm?

alvapcz
autor
8. únor 2018

Tak už jsem si přečetla co to je... Myslíte že když vynecháme dva dny ml. Výrobky ze to poznám na malé že bude klidnější?

priefi
9. únor 2018

@alvapcz je to mozne, ale je treba vyradit vse, co obsabuje mleko a vyrobky z nej (maslo, syrovatka). Doporucuji vynechat i vejce.

priefi
9. únor 2018

@alvapcz alergie na bilkovinu kravskeho mleka

adela02
9. únor 2018

To může být cokoli, ale pravděpodobně bude původ v tom, co jíš.. děti v tomhle období na to břicho fakt trpěj (naštěstí pro tebe holky o trochu míň 🙂 ). Zkus vynechat všechny mléčné výrobky.. jogurty, máslo, tvaroh, mlíko - já třeba aspoň do cara nahradila bezlaktózovým mlíkem (někdo chválí ty rostlinný, jako třeba mandlový).. Je toho mrak. Pak nadýmá velká část zeleniny (pro mě překvapivě třeba i okurka) a šlupky od zeleniny i ovoce, zkus si to loupat chvilku. Jestli nedáváš probiotika, určitě dávej - u nás zabrala po vyzkoušení asi pěti různých Biogaia - nezabírá hned, chce to dávat několik dní. Pak taky vigantol často způsobuje bolení, hodně holek ho nahrazuje (my to zvládli i s ním). No a víc mě takhle v rychlosti asi nenapadá 🙂