6měsíční miminko usíná ráno, poraďte

tynyste
4. pro 2015

Zdravím potřebovala bych velikááánskou radu ☹ . malej ted 6měsíců usíná velmi pozdě a to kolem šesté ráno jednou se stalo že i v osm, začínalo to ze ze začátku od dvou v noci, no a pak prospíme i celý den. už jsem zkoušela ho nedávat moc spát přes den ale i tak usnul.i různé čaje jsem zkoušela na uklidnění a stále nic. kdybych měla vstát s ním brzy moc to nejde jsem opravdu unavená tenhle problém máme tak od 4měsíce kdy mu začali růst zoubky. jsem fakt zoufalá přítel musí spát i jinde a když my jdeme spát on jde do práce..já skoro nevidím denní světlo a celý den je pryč. už jsem přemýšlela nad nějakámi kapkami na spaní že bych mu daala po vykouppání a dala prostě spát ráno vzbudila a režim by se dal do normálu ale nevím..proto vás prosím o všechny vaše rady budu moc vděčná děkuji Kristýna

no_title
4. pro 2015

Vypadá to, že má převrácený režim ☹ Nech ho přes dopoledne spát max 20 min když pokud je opravdu vyčerpaný a pak ho vzbuď a zaměstnej co nejvíc to jde, hrej si s ním, zpívej, nebo si pusť hudbu, pozvi návštěvu, aby věděl, že přes den se vždy něco děje a noc je ke spaní. Klid ke spánku mu dávej vždy v dané hodiny, kdy bys chtěla, aby spal - třeba ve 13 hodin po obědě a v 8 večer. Pokud neusne, nevytahuj ho z postýlky. Ze začátku asi usínat nebude, a bude to těžké, ale když si navykne na přesný čas, kdy se dává do postýlky, zatemní se v tu dobu světlo, začne se v tu hodinu pravidelně uvolňovat spánkový hormon a bude v tu dobu už lépe usínat. Počítej ale s tím, že to nezačne fungovat hned, většinou si tělo navykne tak za týden, dřív ne.

tynyste
autor
5. pro 2015

Převrácený ho má :( snažím se ale když jde spát moc pozdě tak nejde pak vstát na budííka třeba v 10 :/ zítra nebo už spíš dnes jdeme na oslavu narozenin k mému bratrovi ten ho zabaví vždycky tak uvidíme 🙂 když chci aby usínal třeba kolem 9večer a spinkal už do rána jak si to mám rozvrhnout aby mu už začala noc ? on vždycky usne ale pak je čilej až až a to nechci

1andrea23
8. pro 2015

Mela jsem ten sami problem, mala mi usinala kolem jedne v noci, nekdy pozdeji a vstavala po obede.Tak jsem ji zacala rano budit, porad se ji venovala at spi pres den co nejmin, kazdy den ve stejnou dobu koupala, pak zhasla, vypla telku, aby vedela
ze uz je vecer a cas spat a to nam zabralo, chodime spat v 8 a v 8 stavame..,