Ahoj, prosim, kolik dennich spanku ma Vase miminko v 6 mesicich? Jeste 3 nebo uz jenom 2? Dcerka uz spi vetsinou jen dopoledne a odpoledne, cili jen 2-krat a ma 6 mesicu. Neni to na 2 spanky brzy? Dekuji.
@nika110818 my měli taky dva, od roka jeden spánek, bude to hodně individuální
@nika110818 My někdy kolem 7m měsíců přešli že dvou 30min na jeden... 🤦♀️ Takže asi tak 😂😂😂
U syna si nepamatuju, ale dcera někdy po tom půl roce už oscilovala mezi 2-3 spánky denně. Po 8m se to ustálilo na dvou. Ale tohle je naprosto individuální. Pokud ji to stačí, je veselá, není unavená...je to ok
Už ani nevím... Já to nechávala na dceři
Máme dva spánky denně a nepřijde mi to málo, pokud vyloženě nespí 20 minut, to pak jeden přidám...😉
Nas syn bude mít před vánoci taky půl roku a už tak měsíc a půl spí jen 2 denne
@nika110818 každý to má jinak.Mne obě děti od 9 měsíců spálí tak 45 minut po obědě.Synovec v 10 měsících spí 3x za den.
Pul roku bude mit pred Vanoci a zatim spi 4x za den.
Mam pulrocni miminko a spi trikrat denne. Nekdy, kdyz to vyjde, tak i ctyrikrat. Ale pak ten poslední spanek je uz jen kolem seste na dvacet minut. Po sedme vecer uz jde spat.
@nika110818 Maly ma pul roku a kousek, spinka mi taky dvakrat za den. Dopoledne da takovou symboliku a po obede delsi spanek. Podle me je to normalni.
@nika110818 2x kratší cca 45 minut a jeden delší po obědě cca kolikrát i 2 až 3 hodky.. Takže celkem 3 spanky.. Před 8 vecer chodí spat
Zalezi jak jsou dlouhe, dcera spi vetsinou 3x30min nebo 1x30min a odpo cca hodku-dve, takze to pak spi dvakrat za den
Každé dítě je jiné. Má dcera má čtyři měsíce, spí 2x denně po hodině a pak až večer.
Dekuji vam, Ja jsem si to i myslela, kazde miminko je proste jine, jen jsem byla zvedava na zkusenosti i jinych maminek. 🙂 Dcerka spinka bud 3 x po cca 40-60 minut, nebo 2 x po cca 1,5 - 2 hodinach. Posledni dobou ale ze dne na den zacala usinat vecer pozdeji, az cca kolem 20:30-21:00, predtim uz kolem 8 a taky ji to vecer nekdy trva dyl, nez usne, uplny extram byl, ze jsme uspavali skoro 2 hodiny, vetsinou ale do tech 40 minut zabere. Tak budeme muset trosicku asi upravit rezim a zkouset, co zabere, protoze doted mela ukazkovy rezim, usnula do 15 minut vzdy a krasne dodrzovala casy. Rak si rikam, ze vse je jen obdobi. 🙂
Já mám teda mladší miminko, ale řekla bych, že každé mimi je jiné a spinká tak, jak potřebuje, stejně jako dospělí... Ale to jsem ti asi nepomohla, viď?