Prosím prosím, právě prodelavame 6 nemoc. Ale malej mi nechce ani mlíčko ani kaši ☹️ žádný oběd, jediné co do něj dostanu je presnidavka. Už jsem zoufalá a chudák hladový.
@katy48 děkuji potřebovala jsem uklidnit. Nemůžu ani k doktorce když jsou svátky a víkend. Tak snad nebude stradat. Pije dost a presnidavku. Jinak bez mlicka vydrží chudák i 7 hodin. Tak snad se to brzy vrátí do normálu. Vyrážka včera přišla a už pomalu mizí. Tak snad už bude papat
Dcera v době nemoci měla jen ovocné kapsičky a občas mléko, měla to okolo roku a čtvrt. Nic víc nechtěla, trvalo to asi týden a pak se zase rozjedla jako normálně. Hlavně tekutiny 🙂
@anett2490 Až nemoc ustoupí, vrátí se mu chuť k jídlu. Pokud už se objevila vyrážka, bude to brzo pryč. Malá měla 6. nemoc v 9 měsících a snědla max. jablečnou přesnídávku a kojila se. Doktorka by ti stejně nijak nepomohla. Píšeš, že pije dost, a to je důležité. Hlavně, že už máte po teplotách 🍀
@anett2490 Podle naší pedimudry je důležité hlavně aby pil. Jídlo si vezme až bude mít hlad a chuť. Takže hlavně pití bez jídla nebo s přesnídávkou to pár dní vydrží pak se mu chuť vrátí dcera to měla podobně 😉 přeji pevné nervy