Ahojte Maminky , prosím Vás o Info alebo prosbu jak dávate spať vaše miminka, je nám 5.tydnu.
@leniczka23 ahoj ,, máme aj ten monitor dechu já dávám spávat na zada, a hlavičku na bok.. jenom se bojím aby pak nemnela divnou hlavičku či ju mam nějak otáčet.. moje první miminko 🙂
@adriana9292 Ano, urcite ty strany stridat😊 a monitor je dobre ze mas, to muzes aspon zkouset co bude prckovi vyhovovat..nez se nadejes bude se stelovat sama jak ji to bude vyhovovat.
@leniczka23 no právě člověk se bojí, a ani se nenazdam a už bude velká holka, ale děkuji 😄
@adriana9292 V te dobe dcera spavala na brise, pak se ji to prestalo libit a cca od 2m chrni na zadech nebo boku
@adriana9292 ja jsem na radu v porodnici od narozeni polohovala na boky, uz jen kvuli tomu, ze dcera nekrkala. Hlavicku ma krasne tvarovanou 😉
Od narozeni spi na boku. Usina u prsu, pak uz nepremistuju.
Dcera od narozeni spala na boku, behem noci jsem ty boky nekolikrat stridala. Sama si lehla na spani na zada az kolem 4 mesicu veku. Pokud je teda poloha spanku to, na co ses ptala.
Uz jsem ti psala u KZ. Obe moje deti v tomhle veku spali na zadech ale lehce na bok kvuli ublinkavani. Nektere deti zase spi na brisku. Ale kvuli SIDS se nedoporucuje myslim spani na brisku do urciteho veku.