5měsíční miminko neklidně spí

myskaol
22. led 2016

Ahoj,
chci se zeptat jak mám řešit spinkání malýho...
Už tak 2 měsíce mi spinkal krásně v postýlce, dokonce i sám usínal, spinkal celou noc.

Tak poslední týden má ale asi nějaký problém. Sám neusne, když usne tak vyplivne dudlík, hned ho hledá a chce ho zpět, když ho dostane, zase vyplivne a tak pořád dokola. Hází sebou na všechny strany, převaluje se otáčí se...

Když teda usne, začne hystericky a vztekle křičet někdy až zoufale, jakoby se tam něčeho bál, někdy má výraz jakoby viděl ducha.

Když si ho dám k sobě do postele, spí ani se nepohne...ani tam nemusím být, prostě když je v posteli, spí. Jenže už se nechci do této postelové fáze vracet, protože se to strašlivě blbě odnaučuje...

Máte s tím někdo zkušenost, případně jak jste to řešily?

Děkuju

PS: Potřebuju poradit a ne slyšet "Užij si to, za chvíli mu bude tvoje přítomnost vadit."

olga_
Autor odpověď smazal
Zobraz
jipe
23. led 2016

@myskaol Mně sebou malý začal v postýlce házet od té doby, co jsem mu sebrala zvinovačku (vyrostl z ní), sám neusne, ale když už spí, tak teda naštěstí ze spaní nekřičí. Já to beru tak, že zpracovává zážitky ze dne, občas ho trápí nějaký prdík apod. a moc to neřeším, ale jak píšu, když usne, tak pak nekřičí

sisinka74
26. led 2016

Nám to začalo podobně a jen se to zhoršovalo. Nakonec jsem několik měsíců nespala téměř vůbec. Manželská postel ji vůbec nevyhovovala, chtěla se jen nosit. Třeba i 4 hodiny v kuse. Pak spala hodinu, dvě a nanovo. Byl to zoufalý stav. Jsem ráda, že je to za mnou a doufám, že už se to nevrátí.

kulatakosticka
26. led 2016

Možná ve velké posteli cítí tvou vůni, co mu tam dát třeba své tričko, nošené samozřejmě.

myskaol
autor
26. led 2016

já musím zaklepat, že to bylo jen chvilkový už zase spí normálně