Ahoj,
chci se zeptat jak mám řešit spinkání malýho...
Už tak 2 měsíce mi spinkal krásně v postýlce, dokonce i sám usínal, spinkal celou noc.
Tak poslední týden má ale asi nějaký problém. Sám neusne, když usne tak vyplivne dudlík, hned ho hledá a chce ho zpět, když ho dostane, zase vyplivne a tak pořád dokola. Hází sebou na všechny strany, převaluje se otáčí se...
Když teda usne, začne hystericky a vztekle křičet někdy až zoufale, jakoby se tam něčeho bál, někdy má výraz jakoby viděl ducha.
Když si ho dám k sobě do postele, spí ani se nepohne...ani tam nemusím být, prostě když je v posteli, spí. Jenže už se nechci do této postelové fáze vracet, protože se to strašlivě blbě odnaučuje...
Máte s tím někdo zkušenost, případně jak jste to řešily?
Děkuju
PS: Potřebuju poradit a ne slyšet "Užij si to, za chvíli mu bude tvoje přítomnost vadit."
@myskaol Mně sebou malý začal v postýlce házet od té doby, co jsem mu sebrala zvinovačku (vyrostl z ní), sám neusne, ale když už spí, tak teda naštěstí ze spaní nekřičí. Já to beru tak, že zpracovává zážitky ze dne, občas ho trápí nějaký prdík apod. a moc to neřeším, ale jak píšu, když usne, tak pak nekřičí
Nám to začalo podobně a jen se to zhoršovalo. Nakonec jsem několik měsíců nespala téměř vůbec. Manželská postel ji vůbec nevyhovovala, chtěla se jen nosit. Třeba i 4 hodiny v kuse. Pak spala hodinu, dvě a nanovo. Byl to zoufalý stav. Jsem ráda, že je to za mnou a doufám, že už se to nevrátí.
Možná ve velké posteli cítí tvou vůni, co mu tam dát třeba své tričko, nošené samozřejmě.
já musím zaklepat, že to bylo jen chvilkový už zase spí normálně