Mám 5 měsíční holčičko která mi sice prospí celou noc ale šíleně sebou ve spánku háže, cestuje v postýlce a pláče ze spaní. Malá sice spinká ale já skoro vůbec. nevíte někdo jak jí pomoci ať spinká klidně??
my máme stejný problém, jen jsou dcerce 3 měsíce. také budu ráda, když sem maminky napíšou svoje zkušenosti...
no zoubky mažeme je pravda že je to lepší ale ne o moc. navíc to malá dělá už od narození jen teď je to intenzivnější. moc děkuji za radu.
Mám stejný problém, dceři bude 5 měsíců a cca měsíc zpět sebou v noci neskutečně hází.....poslední čtyři dny je spavá, ukňouraná, zničeho nic brečí.... asi opravdu roste zub 🙂...........doufám že to házení v noci přejde je to šílený, ona chrní ale já ne..... 😒
Zdravím, miminka obecně v noci vystřídají hodně poloh, ale pokud to vypadá, že je něco trápí - pláčou nebo se kroutí - napadají mě rostoucí zoubky nebo bolavé bříško - prdíky.
Máme to stejně☹ nic nepomáhá. Ani Sedálie.
Ahoj, koukala jsi, zda jí nerostou zoubky? Malý to měl podobně zhruba ve stejném věku a vyřešil to gel na prořezávání zoubků, kterým se mažou dásně.