Zdravím mam 4 měsíční holčičku pláče když ji oblékám nebo když hi položím do kočárku, nebo do autosedačky nebo kamkoliv jinam. Zezačátku když se narodila tak mi spala v postýlce ale teď dní nechce už ani ležet. Dudlík mi nechce i když jich máme asi 20cet různých takže když pláče zabírá jedině prso. A usne mi taky jen u prsa. Když vidím ty mimika okolo tak si říkám co asi dělám špatně. Vim že každé miminko je jiné, třeba je to tím že se narodila dříve o 3 týdny. Fakt netuším a někdy sem z toho fakt na prášky.. poradí mi prosím někdo co stím ? Tak sem se tu vykecala a je mi líp 😁
Myslim ze oblekani nemaji moc v lasce skoro vsechny miminka 🙂, Karolinka u toho rvala snad do 10 mesicu, pak se to nejak zlomilo a bylo to v pohode. Ale v kocarku byla v pohode, treba by se chtela divat a nebo bych to zkusila s tim nositkem. Uz jsem videla maminky co maji ditko v nositku a kocarek sebou a kdyz ditko usne, tak ho daji do kocarku a jedou, mozna bych to vyzkousela.
ahoj, mas naprosto normalni miminko 🙂. Bud rada, ze usne u prsa a nemusis uspavat ruznymi narocnejsimi zpusoby. Spousta deti dudlik nechce a je to tak spravne! Jsou chytrejsi nez my dospeli 🙂. Dudlik ani postylku nepotrebuji, potrebuji hlavne maminku! 🙂
Syn (8m) take bojkotuje kocar a dudlik. Poridili jsme nositko a satek, doporucuju - opravdu nam to ulehcilo zivot o 100%. Taky jsem z toho byla trochu vykolejena, je to moje prvni dite a tak me predstavy o diteti byly jasne - dite bude spat v kocarku, dudlik a pohoda...a ono ne...nas syn mel proste jinou predstavu. Delalo mi trochu problem se s tim smirit, zvlast kdyz vsechny miminka v okoli se vozi v kocarku. Snazila jsem kupovat ruzny dudliky, zkousela do kocarku a kazda prochazka byla velky stres, kdy zacne plac, ktery nemuzu bez dudliku zastavit. Az jsem to proste vzala jak to je. Na prochazku vzala satek, malej spokojenej a ja si I ty prochazky zacala uzivat. Doporucuju satek, nositko a vzit to, jak to je. 🙂
Všem moc děkuji 🙂 asi zkusíme to nosítko 🙂
@cindyabat tím že je o 3 týdny dřív to nebude...taky jsme dřív o tři týdny a spí v postýlce od narození do teď (7m), jen měla období kdy chtěla uspávat s námi v posteli a držet za ručičku. Jinak taky doporučím šátek/nosítko, já mám nosítko až od 5 měsíců, kdybych věděla že to s ním je tak supr a vůbec neřve, tak si něco takového pořídím dřív. Jestli budu mít další dítko tak budu nosit hned od narození 🙂
Jakoby si psala o mě... Naší je teď 5,5 měsíce, narozena o 4t dříve. Nám ani nosítko nepomohlo - řvala v něm a to jsem si ho půjčovala na vyzkoušení několikrát po různé době a různé značky. Každopádně řešení vlastně nemám - na to všechno jsem si zvykla a díky tomu miluju svojí vyjímečnou holčičku ještě víc. ❤️ PS: Občas pomůže dudlík Avent Soothie.
Chce nosit a lidske teplo😊. Jak se pohybujes, zna z briska, a uklidnuje ho to. My uspavame a uklidnujem (a obcas se i courame venku) s nositkem a super, spokojenost velika. Jen pozor, do nositka se ma oblekat opatrne, nesmi se v nem prehrat, a nesmi se nosic moc s nim ohybat nebo extra skakat, ale to vyplyva z logiky veci.
Urcite nic nedelas spatne, detatka se proste meni. Chvili spi tak, ze Ti to vsichni zavidi, pak zas jen v naruci nebo na Tvem polstari, chvili vubec, chvili i na festaku... 🙂 Zazila jsem to trikrat, takze myslim jde vazne jen o to se uklidnit a rict si, ze zase bude lip a snazit se to prckovi i sobe nejak ulehcit. Drzim palce 🙂
Zkus nosítko, měla jsem KiBi a super. Syn krátce po roce (ještě nechodil) nechtěl kočárek, dala jsem ho do KiBi a byl klid. Postupem času jsem ho pomalu zkoušela zpět na kočárek a pomalu se mu v něm zase začalo líbit. Teď se už zase rád vozí a to mu v březnu budou dva roky 🙂
Plac u oblékání je normální taky dokud je s kočárkem doma v teple než se rozjede venku. Každopádně velká pomoc je pořídit si nosítko chce se asi tulit