ahojky, mam 4 mesicniho chlapecka a posledni 3 dny mi nechce v noci spinkat..(drive se vubec nebudil, jen jednou max. dvakrat ) usne krasne v19 a mezi 21 az 22 se vzbudi.. dam mu dudlik a i tak dal place.. muaim ho vzit do ruk a pochovat dokud zase neusne.. pak co 1.5 hodiny na dudlik .. a co 3 hodiny ma mlicko.. vstavame mezi pul6 az pul 8.. nekdy kdy se vzbudi tak ho musim zase uchovat.. a v noci se strasne prevaluje.. zkousela jsem si ho vzit do postele ale je to to same.. plus jak se porad prwvaluje tak ja se hned vzbudim.. pres den spinka 3x po 40 minutach.. pije 90ml(coz mi prijde malo) kazde 2.5 hodiny a vecer pred spanim stahne i 240.. je kojeny... jen na vecer mu davam z flasticky me odstrikane... prwmyslela jsem ze by to mohlo byt z ockovani na kterem jsme byli pred 10dny... ale take mozna zoubky.. maly ma furt rucicky v pusince a strasne slinta ale to uz dela asi mesic... a navic dasinka nema natekle a nic..
myslite ze je mozne aby zase spinkal jako driv?
@fykyska ja bych rekla ze prospiva krasne.... ma uz 7 kg a 63 cm..🙂
je zdravy a usmevavy kluk.. jen s tim spanim ma problem.. no budu doufay, ze se to zlepsi... ale prijde mi divne ze to zacal delat az tyden po ocku.. no uvidime 🙂 za tyden mam termin na laktaci tak se jeste poptam na to piti.. ale kdyz mu dam vic vyblinka mi to.. ale je zajimave ze vecer si vezme tech 200 az 240
@kristyna90 jsou strasna vedra, urcite ma zizen, proc ho nenakojite pokazde, kdyz se vzbudi? take nepijete v nejakych pravidelnych intervalech.. a miminka se budi nejen kvuli hladu, zizni, ale i kontakt s maminkou..
@filajka1 prave si rikam ze ho zkusim nakojit misto chovani.. no my poslednich 5 dni vedra nemame mame kolem 25 at. pres den a v noci 15 az 18 a maly ma furt ceratvy vzdousek... ale prijde mi divne kdyz vypijw v 7 240 ml aby mel v 10 hlad kdyz mu normalne staci ma 2.5 hod 90ml..ale muzu to dnes zkusit..
jen jsem zmatena protoze mi jeste nikdy nevstaval pred 1 v noci... ale miminka se vyviji tak se mu ted musim podridit a uvidime co bude dal;)
@kristyna90 u takovych mrnousku se to muze menit ze dne na den, jste stastna, ze mate jen 25st, u nas vcera 28 venku v 10 vecer.. urcite nakojte, ma narok na to mit zizen, lepsi nez dudl je pochovat a nakojit.
@filajka1 jj jaem stastna.. kdyz tu bylo 40 ve stinu a doma 35 to bylo neco..to prdolka nechtel ani ve dnw ani v noci spat..
Po očkování to být klidně může jsou děti které na to reagují zhoršenou kvalitou spánku, a nejen spánku ale celkově se jim rozhodí režim. Jsou děti , které po očku jedou dál svojí režii 🙂
Určitě se naučí spinkat jako dřív, nebo spíš se mu to ustálí na určitém režimu, ale to vše přijde až časem a věkem..
Dobrému spánku se teprva musí naučit 🙂 a do určitého věku jsou tam bohužel, jistí narušitelé koliky, zuby, očkování, potřeba maminky, bolest bříška, noční děsy, separační uzkost, plná plena, a taky období kdy je pro děti víc než prorozené se v noci vzbudit a koukat...
Napíšu že 90ml na 4 měs je fákt málo, ale pokud víc nechce nemá smysl ho přecpávat pokud prospívá..
Třeba se tvůj chlapeček jen bojí, a nechce být sám pokud má plné bříško, a uklidní ho tvá náruč, uklidnuj ho dál tak jak to děláš, časem se to zase srovná nebo se to dostane do jiných kolejí které budou jiné ale přijemnější než to co je teď.
Může si taky chtít jen krknout nebo má bolení, k některým miminků se hold vstavat musí i několik měsíců..Jiné spí jak zabité 🙂
Pořád je moc malinký takže, nějaká pravidelnost se hodně rychle může změnit do zběsílé jízdy, krmení, chování a nevyspalosti...