Ahoj, prosím poraďte.
V bytě máme 25 stupňů. Snížit to nelze. Jak obléct miminko na noc?
V tenkém fusaku a overalku řvala vedrem. Body a fusak má taky dost teplý zatylek. Když jsme ji nechali spát jen v overalku, ráno mi přišlo, že je studená. Nahá ve fusaku mi přijde taky blbý. Nebo tričko a fusak? Nebo fusak s krátkým rukávem/? A dělá se to vůbec? Ještě jsem našla fusak jen na nohy...
Overal a tenka prikryvka, nevadi ze ji skope, moje děti spí obě odryte, mohla jsem se uzakryvat, ale jjm je tak dobře. Nebo tenky spací pytel, bez vytepleni.
Malá spí v body s krátkým rukavem,ponožky si stejně sunda okamžitě a spí pod lehkou přikrývkou nebo když se ochladí, tak pod peřinkou
V 25C spinká jen v body, bez ponožek. Někdy mu v noci prikryju nozky tenoučkou dekou (jako plinka), ale stejně se odkope. A i tak bývá na hlavičce zpocenej.🙄
Nad 25 dáváme jen bodýčko s krátkým rukávem a když je pod, tak tenký overall. Jakkoliv přikrývat nemělo smysl, to hned letělo 🙂
@agnes_123 kdyz mel syn cca ctyri az pet mesicu, zazili jsme prvni velka vedra. Pry to neni uplne spravne, ale ja ho nechala spinkat jen v plinecce a prikryla jsem ho tenkou dekou a spokojene spinkal. O dalsi rok pozdeji jsme to delali stejne a to uz se i odkopaval, protoze byl samozrejme starsi a uz vedel jak na to. Takze spinka kazde leto jen v pline a odkopany.
@agnes_123 Já mám malou v dupačkách, přikrytou lehkou dekou. V noci teď když bylo vedro, tak se sama odkopala a bylo jí fajn...
Matýsek spal jen v body s krátkým rukávem a na přikrytí měl slabou peřinku.
Můj má teda už rok a půl a spí v tričku a teplackach, obvykle bez ponožek. Když je trochu chladněji ( jakože dneska bude) tak v overalu. Vloni spal též tak, tričko a polodupacky. Fusak ( pytel) nechtěl a přikrýt se taky nenechá. Max když byl úplně miminko,tak ještě spal v tenké zavinovačce.
V tenkem kratkem overalu/bodynu. K tomu tenke ponozky. K tomu uz nic. Spi vedle me, takze ji pripadne dohreju telem
Teda muj dvoumesíční by se ve fusaku upekl, spí bud v body nebo overalu, max plína přes něj. Fusak v tomhle vedru vážně ne...
Děkuji moc. Mně přišlo divný ji ničím nepřikrýt. Ale třeba to mají mimina jinak. Teď je jen v overalku a je spokojená. Tak snad neprostydne, když ty vaše taky tak spí.
POtvrzuju, že obě děti od narození spaly odkrytý... pokud je někdo přikryl, okamžitě se žížaly pryč a budily. Spí teda se mnou a že je jim zima poznám podle toho, že se snažej nacpat pode mě/na mě. Pak i přikreju (třeba venku pod stanem :D ).
Malý spí jen v plíně. Jinak je mu vedro. Doma máme 22 stupňů a překrývání u nás nefungovalo nikdy. Nesnáší to.
My spíme nahatý a v kokonu ❤️❤️
Dej ji to, v cem nervala vedrem ale byla studena, a k tomh kombinuj prikryvky dle aktualniho pocasi.