Dobrý den, mám takový dotaz mám 4 měsíční miminko.. už je to takové, že přes den nespíme vůbec, jsem naopak vděčná,že v noci spíme celou noc,ale má otázka zní že i když má uspinkané oci za boha nemůže usnout odpoledne spí vetsinou 2h a pak po 10 minutách max po 30. Nevím jak ho uz mam uspat nebo..dřív to pomáhalo v kocarku ted uz nepomáhá vubec nic😂
Je to strašně živé dítě hraje si a vyžaduje hodne pozornosti asi jako každé miminko, furt kope, strka ruce a věci do pusy..😂nikdy takový nebyl až teď🫠určitě je to normalni,jen mé obavy mě děsí..
Je to uplně normální 😉 Můj malej spí 20 minut maximálně, když už usne. cca 4x za den. V noci spinká 1,5 - 2,5 hodiny v kuse maximálně. Snažím se ho ošálit jakkoliv - na noc jsem začala dávat umělé mléko, aby byl sytější, ač ho běžně kojim. Jooo první noc to zabralo, že spinkala 3,5 hodiny. Teď už je zpět na dvou. Celou noc do rána jede jeho dvojhodinovky. Přes den čtvrt až půl hodinovky.
Tak to jsem ráda teď už teda usnul a spinká přes noc spí celou noc usne třeba 20:30 a vzbudí se až v 6 nebo v 7 dokonce se nechá i přenést do postýlky,ale přes den ani ťuk hlavně dnes..
Taky máme víc nočního než denního spáče 🙂. Vždycky experimentuju a nějakou dobu nám to funguje 😀. Kočárek, auto (to jen tedy když někam jedeme), chování, nechat v době únavy v postýlce a odejít... Doporučuju na Instagramu sledovat vyspana_mama, dává různé tipy a poskytuje i placené konzultace, kdyby to byl moc problém (ale asi bych se nebála, spíš kdyby vám to komplikovalo život 🙂).