Dobrý den, dceři jsou 4 měsíce. Myslíte, že je možné (a v pořádku), aby prospala celou noc bez jídla? Je na Sunaru, přes den jí cca po 4 hodinách. Vždy ji v noci musím na jídlo budit (1x, cca ve 4 hodiny, což je 8 hodin od posledního jídla). Dnes jsme ale zaspali budíky a dcera se vzbudila až v 7 ráno s úsměvem, žvatlala, hrála si, neplakala hlady. Je možné, že už takhle maličká opravdu vydrží celou noc nejíst? Máte někdo zkušenost?
@pavlus01 Zdravím, pokud dobře prospívá,nebudila bych. Já dávala od narození Kendamil (kojit jsem nechtěla) . Malá cca od 1.roku naposledy jedla vždy okolo 22h a vstávala po 7 ráno. Do jednoho roku věku taky vždy jedla naposledy okolo 21-22 a sem tam se vzbudila v 5 ráno, dala jsem mléko a spala-ale to bylo tak 5x do měsíce.A v pohodě, nikdy jsem ji nebudila.Takže za mě pokud vám maličká celkově prospívá a přibírá, není důvod ji budit 💓
Pokud dobře prospívá nech ji spinkat. Mě malá spí celou noc od měsíce 🙂 ve 3 měsících jsme byli v nemocnici na jednu noc a když tam slyšeli že je 10 hodin bez jídla tak ze mě udělali nejhorší matku. V noci přišla sestra a ať ji laskavě na to jedno jídlo vzbudim. Tak jsem vzbudila.. Napila se jednou, víc nechtěla a usnula 😂 takže sestra zmlkla a nechala nás být. Malá pribirala standardně takže v pohodě.
Já teda kojila ale mě takhle asi do 4m spala každou noc 9hod v kuse😀takže klidně může spát po sunaru, když nemá hlad, neplace a je vysmátá tak proč ji budit.. Je to jediné dobře i pro vás,se vyspite😀
Buďte ráda, že to je takhle 🙂 Já teda kojim, ale pokud prospívá, tak ať spinka a nebudila bych 🙂
Ano. Moje obe deti spaly od narozeni max do dvou mesicu s 1 probuzenim. Pak uz celou noc
Syn se kolem 5m už budil na kojení kolem 5h ráno (naposled jedl 20-21h) a pak spal až do 9-10h. Celou noc (cca 20h až 6-7h) pak spal někdy od 7-8m. A to jsem kojila. 🙂 Na UM děti spí lépe.
Zatímco druhá podle mě nebude spát celou noc ani v 15. 🤦
Pokud přibírá, tak bych ji určitě nebudila
Můj syn cca od šesti týdnů v noci nejí (teď 8 měsíců). Ani mě nenapadlo, že by to bylo špatně, spíš sem to brala (a beru) jako výhru v loterii 😆 (ale samozřejmě prospíval). Je to prostě spáč
@veroniqess za sebe mohu říct, že hako výhru to určitě berte , já jsem to štěstí neměla a malá spí až teď
Naše malá je na UM a takhle bezne spavala až do půl roku, spala třeba i 10-12 hodin v kuse... Jak mne se po tom stýská, když mě teď budí minimálně jednou za noc a ráno od 5-6 h už nespí 😄😄 ani by mě nenapadlo ji budit, především, pokud normalne prospívá