Dobre dopoledne, maminky,
Nas chlapecek, 4.5 mesice, se najednou zacal v noci budit a to po cca hodine, dvou ale i 30 min.
Pres den se prospi, kojim a hlad nema, vydrzi +- 3hod. Uz jsme se driv se spankem dostali na krasnych 6 hodin. Chodi spat v 19hod. Drive se otocil na bok a spinkal..
Vsimla jsem si, ze ho mohou trapit prdiky, ktere ho driv netrapily, umel se krasne vyprdet i ze spanku sam. Ted prikrci nohy a triskne s nima o matraci.
Nejdriv jsem myslela, ze je to spurt, tak jsem nabizela prso a byl klid, ale tohle trva uz 3 tydny.. Naopak se bojim, ze prso bere ted jako dudlik:(
Jsem z nej uz dost na prasky.. A budu moc rada za kazdy nazor a radu, diky,
Marketa
Zoubky zatim nevidim, taky me to napadlo, hodne slinta, ale to slintani trva uz tak mesic minimalne🙂
s přestávkami do 2let 😉
Tak my máme úplně to samé, jen nespíme ani přeš den. Je nám teda 5,5 měsíce.Taky to připisuju zoubkům,protože my slintáme teda ve velkým stylu a pořád si rveme rucedo pusy. U nás to trvá už zhruba měsíc v kuse.
@macondra U nás se to kolem 6m také zhoršilo, a to tak, že jsem až donedávna spala s malou v pokojíčku (17 m). Zuby začly růst až v 9m, takže to s nimi nejspíš nesouviselo, ale řešila jsem to tenkrát s dr a ta mi řekla, že je to velmi typické, že kolem toho půl roku si děti začínají leccos uvědomovat - zážitky z celého dne, chtějí být v noci s maminkou (nevím, zda spíšte odděleně nebo spolu) apod. a začnou se budit častěji.
Macondra-
Ondra právě taky, ten té pusině nedá pokoj. Musím co 3 hodiny měnit bodyčka, které má durch mokré. Asi budeme muset vydržet, ale je to děs. Mám ještě čerstvého 2leťáka a záhul teda 🙂
U nás tohle "období" trvalo 16 měsíců..
@macondra nerostou mu zuby? tohle mi připomíná syna, když ve stejném věku řešil zuby... v noci neklid a přes den to doháněl.....