3týdenní syn v noci pláče

fajule
26. srp 2016

Ahoj holky, potrebuji poradit. Syn, jsou mu tri tydny uz asi tyden spatne usina v noci.Pres dopoledne je vzhuru, je schopen stale plakat, ze nemohu ani nic jineho udelat, jen ho tisit, pak v 11 hod usne a schopen spat i pres tri hodiny v kuse bez nakojeni, jinak vyzaduje i co 1 1/2 kojeni.V 19 hod se snazime uspat po 2 hod se budi na kojeni no a od 1 hod v noci zacina plakat a neda se ho utisit.Muzu s timto neco udelat nebo to musim nejak prezit.Da se zavest vubec nejaky rezim u takhle maleho ditete a jak?

panickatlamicka
26. srp 2016

U prsa nechce byt? Rezim u takto maleho mimi ne, rekla bych, ze chce byt s tebou. Zkus ho vzit k sobe do postele a dej mu prso.

panickatlamicka
26. srp 2016

Jeste ho muze bolet brisko...

lajla
26. srp 2016

@fajule tipla bych bříško. ..kolem dvou týdnů to začíná
Takže nasadit prevenci
V noci nám zabíral puštěný fen či vysavač

lenisek36
26. srp 2016

Zkus ho dat k sobe do postele jak pise @panickatlamicka . Mimco potrebuje citit tvoji pritomnost 🙂. No a potom i to boleni briska, cvic mu a nozickama pres den,at se bobes poradne vyprdi,vykaka. Zkus nasadit probiotika. Na malou mi zabirala aplikace zvuk v brisku, da se to i stahnout do mobilu, v noci jsem ji to zapla a ona se uklidnila a usla 🙂. Nedavej ho do uplych veci, at neni stahnuty a jeste me napada dalsi vec. Zkus ho zavinout, at se citi v bezpeci 😉.

lenisek36
26. srp 2016

Jinak rezim urcite ne. Ono jeste ani nevnima poradne den a noc 😉. Mala si udelala resim sama snad az 2tydny pred tim nez mela 2mesice. A to takovy,ze : kolem pul7-7 koupel, do 19:20-30 jeste pobrukuje, mazlime se a do 20:00 se napapa a kolem 20:15 nejpozdeji usne a spi,az do 03-05:00 rano. Ale prvni mesic jsem byla uplne vystavena. Budila se mi co hodinku na jidlo, kolikrat pres den vubec nespala ☹, takze na rezim musis jeste pockat. Vse to prijde, ale dej mu cas. On byl 9mesicu v brisku a v bezpeci 🙂. Drzime palecky! :-:

fajule
autor
26. srp 2016

Prdiky asi ne, vzdy kdyz v noci kojim tak dost vypousti vetry a ma stolici.Zavinuju a poustim bily sum na uspani, tak to asi musim nejak prezit🙂 Nevim asi se snazit zmenit nejak rezim pres to odpoledne co stale spi.A tu postel nevim, mam strach ze usnu a zalehnu ho.

panickatlamicka
26. srp 2016

@fajule nezalehnes, naprogramovani od matky prirody.l

lenisek36
26. srp 2016

@fajule Tak to se nestane, nebudes urcite ani tak tvrde spat kdyz budes mit prcka vedle sebe 🙂. Ja vim kazdy jeji pohyb v noci :-:

fajule
autor
26. srp 2016

No psychika je mocna, fakt se bojim ho mit v noci v posteli to bych ani nezabrala🙂 a po par dnech nevyspani snad zkolabovala.

panickatlamicka
26. srp 2016

@fajule tak aspon sundej bocnici u postylky a priraz k vasi posteli. Nase mala spi od narozeni skoro prilepena na mne.

panickatlamicka
26. srp 2016

A proste ho nezalehnes. Leda bys chlastala treba, coz pochybuju.

lenisek36
26. srp 2016

@fajule Mala spi uz asi 6tydnu semnou 😉, jsem vyspana suprove, budi se jednou za noc a ikdyz nespim tak tvrde tak jsem v pohode 🙂 🙂. Ikdyby byla v postylce,nikdy nespis tak tvrde abys ji neslysela ;)

fajule
autor
26. srp 2016

No to je fakt, ze jak v noci na chvili zabere staci aby trochu knournul a jsem vzhuru, takze na tom neco bude.A chlastat to fakt ne i kdyz si nekdy rikam , jak treba rve uz 2 hodiny, ze se asi z toho vseho ozer...🙂

keyllah
26. srp 2016

A nemůže mít hlad? Malej, 1 týden, proplakal tři noci, než jsem zjistila, že to bylo hladem...

somalicats
26. srp 2016

@fajule s nejmladší spím od narození v jedné posteli, je hodně kontaktní a než každou chvíli vstávat a chodit k postýlce, to radši v jedné posteli, ona mě vnímá a je mnohem klidnější. Toho, že by ses nevyspala, se neboj, sice nespíš tak tvrdě, jako bez dětí, ale ten spánek je i tak dostatečně kvalitní. A zalehnutí se neboj, jak už tu psaly holky, to by hrozilo fakt jen pod vlivem či fetem. Běžně se ta mimina přilepí na matku a zalehnutá nejsou.

ldiesel
26. srp 2016

Určitě nezalehneš, já jsem se třeba vzbudila po nočním kojení a zjistila, že malej spí vedle mě a já jsem ve stejné poloze jako při kojení ani jsem se nehla. A vyspala jsem se dobře.

fajule
autor
26. srp 2016

Hladem asi ne, za 14 dni mi pribral 700gr coz je myslim dost a kojim by se dalo rict co 2hod takze mlika je myslim dost.No kdyz pujde v noci do tuheho, tak jej asi prenesu do postele a uvidim. A odkdy tak se da diteti zavest nejaky rezim den a noc.Jinak diky za informace

monikagurthova
26. srp 2016

@fajule ja mela to samé mala se mi pravidelně budila 2-3 ranní a jela 2-3 hodiny. Hlad neměla proste plakala. Pak jsem zkusila zavázat do plenky a uvozit v kočárku na vzduchu a zabralo to. Některé děti to takhle mají. A nebo zkus opravdu společne spaní v posteli nebo ja jsem si ji dává bříškem na břicho (ale u nas to zabralo asi na tyden.) jinak režim den a noc se da zavést v tom měsíci ale každé mimco je jiné.