Ahoj maminky.. Mám na Vás prozbu a možná mi někdo poradíte.. Mám chlapečka 3 roky a od malička máme problém se spaním v noci. Myslela jsem že vše odezní ale už nevím kde je problém. Každý den chodí spinka 19.30-20.00 hod a po hodině někdy po 2 hodinách se začne sám od sebe probouzet křikem, vzteklostí. A to je každý den 😞 Ale jakmile spí někde jinde u babičky tak tam spinká celou noc až do rána. My jsme přestěhovali celý pokojíček a zkusili snad vše ale nic nezabira a jen u nas doma nespí a stale se probouzi denně s křikem😞 Pokud máte někdo prosím nějakou radu budu velice ráda.. Už si nevím rady..
Nemôžu to byť noční děsy? Nepozerá pred spaním TV a podobne?
Souhlasim se zminenym, co dela pred spanim doma a co u babicky? Mozna je problem pokojicek cely, nekde jinde v byte taky nespi? Kam mate okna, kam ma okna babicka? Ma dostatecnou tmu, neprosvitaji lampy, auta? Nema v pokojiku nejakou elektroniku? Dvere ma otevrene zavrene? Vy problemy nemate? Kde bydlite? Nestalo se nekde pobliz neco zleho?
@adau V pokojicku mame okna na severovychod.. Dvere ma zavrene a ma v pokoji tmu.. Nekdy chce nechat rozsvicenou lampicku tak mu ji necham a usne. Ale nekdy se stejne probudi opet s krikem. V pokoji ma Tv ale pred spanim nepoustime. Nekdy spinka semnou v loznici a to prospi celou noc ale kdyz jsme ho nechali samotneho v loznici tak zacal take kricet.. Nedovedu si to vysvetlit.. Postel i nabytek jsme prestehovali na ruzna mista a vse stejne. Nekdy prospi celou noc ale to je tak 1x do tydne🙈Jinak bydlime v nizke bytove jednotce.
@jittom no vidis, televize nema ve spaci mistnosti co delat, bez ohledu na to jestli ji poustite nebo ne, neplechu vyzaruje i tak. Vypada to, ze nechce byt sam. Ale abys drepela u trileteho ditete dokud neusne...to je vec nazoru. Co plysak? Predspaci rezim ma pravidelny? Travite v ramci vecernich ritualu nejaky pekny cas spolu, jako je treba cteni?
Naše starší taky špatně spí....takže tě chápu, nemůže to být školkou? Nebo prstě ještě není dost zralý na to, aby spal sám. Já bych ho vzalaksobě do postele.
Geopatogenni zony. Psychotronik.