Ahoj maminky, mam doma 10denni holcicku a uz nam 2krat spustil monitor dechu. . Jednou pres den a jednou v noci. Prdolka byla pokazde v pohode jakoby nic ale ta chvile kdy bezite k postylce ☹ mate nekdo stejnou zkusenost?
@tripisek ahojky, zkus vymenit baterky a zkontrolovat ulozeni desek, aby byly na pevnem povrchu (napr.karton) a zastrceni konektoru. A pro jistotu bych se o tom na kontrole zminila Dr., ono to ve vetsine pripadu nic neznamena, ale jistota je jistota 🙂
Dělal mi to monitor taky u malého před xlety ...během noci "řval" i 4x a malej v pohodě,měla jsem ho pod matrací...volala jsem pak na infolinku,co byla u návodu použití a pán říkal,že se to stává,že ty malé miminka mají malou hmotnost a občas to "nesejme" ..že máme dát tu podložku přímo pod prcka,než přibere....takže jsem měla podložku na matraci,přes to osušku složenou ať to není tvrdé a spinkalo se už bez řevu monitoru 🙂
Ano, stalo. A nechápu, jak někdo může říct, že to byl falešný poplach!!! Třeba nebyl. Třeba opravdu došlo k chvilkové dechové prodlevě a právě ten alarm miminko "probral" a ono se znovu nadechlo. I k tomu ten alarm slouží. Buď ráda, že když jsi přišla, bylo miminko v pořádku. Ano, ten momentální pocit, kdy alarm spustí, je nepříjemný. Ale ta úleva zjistit, že je vše o.k., to vyrovná. Jen by mě zajímalo, jestli by sis věděla rady, kdyby to v tu chvíli o.k. nebylo. Uvědom si, proč ten monitor vlastně máš 😉
Nám se to taky stalo. Ale měly jsme monitor darovaný už po dvou dětech. Na infolince mi pak sdělili, ze desky maji životnost tak dva roky uzivani, nebo o něco delší. Takže po dvou dětech už ma odslouzeno. Ale koupila jsem pak novou pouze desku, ovladač je starý a od te doby bez problémů. Záleží na značce monitoru, některé nabízejí servis, prekontroluji ho i po záruční době.
@tripisek My měli planý poplach párkrát, ale to jsme zkoušeli nastavit citlivost snímače, takže jsme stáli u toho. Jinak se mi párkrát poplach spustil a jsem si jistá, že planý nebyl. Někdy jsem musela s mimčem zatřepat, někdy "naskočilo" jen díky hlasitému zvuku alarmu.
Vsem dekuji, samozrejme jsem rada, ze monitor zacne pipat a upozorni. . .nevim co bych delala kdyby, ani nechci pomyslet
@tripisek Tak se aspoň teoreticky připrav na situaci "kdyby", jinak je ti ten monitor vlastně k ničemu 😉 Ale samozřejmě ti přeji, aby se už ozvat nemusel!!! 🙂
@tripisek zřejmě falešný poplachy, monitory to delaj, vse ma svá negativa i monitory.. Hodne zdravi