Ahoj holky, mám 14 denního syna a jsme na um. Máme problém s ublinkavanim. Někdy je to víc, někdy míň. Máme objednané AR mlíčko. Máte s tím někdo zkušenost? Co vám pomohlo a kdy to vymizelo nebo aspoň se zmírnilo? Mám ještě dcerku, ale u ní tohle nebylo. Sem tam si sice blinkla, ale to když se precpala. Jinak používáme antikolikove láhve, dávám mlíčka min a častěji (měl by teď pít 90ml, ale dávám 60ml), krmime ve zvýšené poloze atd. Už nevím co víc pro něj můžu udělat. Díky za rady a tipy.
@garfulka78 a která firma kromě Nutrilonu ho ještě dělá? Mám pocit že ještě Beba? A nezabetonuje ho to?
@miba10 Dela ho snad kazda znacka ( Nutrilon, Hipp, Beba, Sunar). Se zabetonovanim nase mala problem nemela, ale na koliku jsem ji davala Biogaiu, tak to na zazivani urcite melo vliv. Tohle je docela dobry clanek na reflux https://www.promaminky.cz/clanky/materske-a-mle...
@miba10 Nase mala mela s UM problem, trvalo asi mesic nez jsem vystridala Hipp, Bebu, Nutrilon ve variantych normal i AR a nakonec male sedl az sunar premium. Po vsech ostatnich, blinkala nebo mela prujem ci zacpu. Zkus jine mleko, volila bych variantu urcenou pro reflux, je vic zahustene a melo by blinkani omezit.